Gizem bu işe ne diyecek

Demet Akalın, Ankaralı olduğu bilinen, ama ismini bir türlü açıklamadığı, gizli gizli buluşup aşkını gözlerden uzak yaşadığı işadamı sevgilisiyle ayrıldı.

Akalın, bu ayrılık sonrası kendini eğlence dolu gecelere attı. Eskiden olduğu gibi yanında yine arkadaşım dediği Varol Kaynar vardı. Reina’da eğlendiler iki dost. Kaynar’ın sevgilisi Gizem Özdilli yoktu yanlarında. Akalın ile Kaynar iki iyi arkadaş madem, Gizem niye bu grupta değil merak ediyorum.

BJK’yi konuştular

Beşiktaş’ın eski yöneticilerinden Hasan Arat, geçtiğimiz gün Migros’un Balat’taki Rahmi Koç Müzesi’ndeki 50. yıl kutlamasına katıldı. Arat çifti Caroline Koç’la ayaküstü sohbet ettiler. Eşi Mustafa Koç’un sayesinde Fenerbahçeli olan Caroline Koç, Beşiktaş’ın bu sezon ligde aldığı başarısız sonuçlardan konuştu. Arat ise geçtiğimiz sezon lige iyi başladıklarını ama ikinci yarı işlerin ters gittiğini söyledi

Lal’le ayrıldık

Geçtiğimiz hafta Cem Yılmaz ile Lal Dedeoğlu ilişkisinin kötü gittiğini, bir sorun olduğunu ilk ben yazmıştım. Cem Yılmaz, geçtiğimiz gece Maçka’daki Cine Bonus Sinemaları’ndaki Yazı-Tura adlı filmin galasına katıldı. Kendisine sevgilisi Lal ile ilişkisinin ne olduğunu soran gazeteci arkadaşlara net bir şekilde konuşan Cem Yılmaz, ‘Evet ayrıldık ama hiçbir sebep yok. Yalnızca gazete ve televizyonlarda bizimle ilgili çok abuk subuk haberler çıkıyor. Artık dayanamıyoruz’ dedi. Yılmaz, ‘Bu ayrılık haberini ciddi bir şekilde verirseniz memnun olurum’ diye eklemeyi ihmal etmedi. Bu aşkı basına ilk yazanın da ben olduğunu not düşeyim

Nişantaşı kadınlarına yeni adres

Sermin Çapa’nın, geçtiğimiz kış Ritz Carlton içindeki Centro’su artık Nışantaşı’nda. 25 Eylül’de özel bir davetle eski Avantgarde’ın yerinde açılacak. Tarihi binanın dokusunu koruyarak, son derece postmodern bir dekor içinde, Italyan ve Çin mutfağının en seçkin çeşitleri, Çin’den özel olarak gelen aşçılar tarafından hazırlanıp sunulacak. İzzet Çapa’nın bu ilk sakin ve sessiz ama lezzet dolu deneyimi sizleri şaşırtacak. Mekan, her gün 12.00-24.00 arası açık olacak.

Bravo kızlar

Diş doktoru Nilgün Büke geçtiğimiz hafta Göksu Evleri’ndeki evinde 30 kişilik arkadaş grubuna davet verdi. Davete katılanlar çift ağırlıktaydı. VIP dergisinin sahipleri Erkut-Reyhan Can, Mine-Kamil Kehale, Leyla Üstel, Fuat Çağatay, Ferit-Arzu Volkan gibi isimler bahçedeki davette koyu bir sohbetteydiler. Murat Dedeman geldi davete ilerleyen saatlerde. Eşi Şanver Hanım’la evlerini ayıran ve boşanma arifesinde olan Dedeman, 21 yaşındaki Türkmenistanlı sevgilisiyle gelmişti davete. Genç sevgili kimi zaman kucağına, kimi zaman dizinin dibine oturuyordu Dedeman’ın. Çiftlerin ağırlıkta olduğu davette bu hareketler yadırgandı. Hanımlar eşlerini de alıp bahçeden içeriye geçerek Dedeman’ın bu hareketini tasvip etmediklerini gösterdiler.

Fikret Ercan’ın torun sevinci

Hürriyet Gazetesi Yayın Koordinatörü ve Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Fikret Ercan dede oldu. Ercan’ın oğlu Özgür Ercan ile Amerikalı eşi Ann, ABD’de önceki gün dünyaya gelen kız bebeklerine Zeytin Olivia adını verdiler.

Halen eşiyle ABD’de yaşayan Özgür Ercan, uzun bir süre Tempo’da yazarlık yapmış, Fasulye adlı filmde de hem yapım ekibinde hem de oyuncu olarak yer almıştı. Hürriyet Ailesi olarak Zeytin Olivia’ya uzun ve sağlıklı bir ömür diliyoruz.

Sahnelere döndü

Hande Yener geçtiğimiz kış aylarında gece kulüplerinde çalışmamıştı. Albüm çalşmaları için yoğun bir dönem geçiren Yener, albümünün beklediğinden de fazla satmasını Bodrum’da üç ay boyunca dinlenerek kutladı. Yener 24 Eylül’de Levent’teki eski Polo 13’te sahneye çıkacak. ‘La Scala 13’ adıyla hizmet verecek olan kulüp başarılı işletmeci Ali Sayar’a emanet. Sayar, Yener’in cuma-cumartesi gecesi sahneye çıkacağını, yeni yılda yerini Serdar Ortaç’a bırakacağını belirtiyor.

Doğulu Amsterdam’da

Kenan Doğulu 2 Ekim’de Amsterdam’da konser verecek. Arena Boulvard No:584’teki Pepsi Stage’de sahneye çıkacak olan Doğulu’nun konser biletleri 35 euro’dan satışa çıktı. Kenan Doğulu, sahneye saat 23.00’te çıkacak. Gece, DJ Can Hatipoğlu’nun After Party’de çalacağı müziklerle devam edecek.

Cumartesi müzayede var

Cumartesi günü Uzanlar’ın TMSF tarafından el koyulan şarapları açıkartırmayla satışa sunulacak. Antik A.Ş’nin sahibi Turgay Artam tarafından yönetilecek olan müzayedeye telefonla katılım yok. Maçka’daki Antik A,Ş’nin binasında gerçekleşecek olan müzayedeye bayrak teminatı için 2 milyar TL ödenecek. Turgay Artam’ın oğlu Olgaç Artam da müzayedede babasının en büyük yardımcısı...

Ortaklar memnun

Kurtlar Vadisi adlı dizinin yapımcı ve yönetmeni Osman Sınav, diziyi Güney Amerika ülkelerine pazarlayan Pamir Demirtaş’la İstanbul’da buluştu. İki dost dizi filme talebin çok olmasını birlikte yedikleri akşam yemeğinde kutladılar. Reina çıkışı Miami’de yaşayan Demirtaş bir süre daha İstanbul’da kalacağını belirtti.
Yazarın Tüm Yazıları