Gelinlik baktılar

Ünlü modacı Özlem Süer, bu yıl 11. kez düzenlenen Evlilik Hazırlıkları Fuarı’nda 2013 İlkbahar/Yaz koleksiyonunu tanıttı.

Haberin Devamı

Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı ile İstanbul Kongre Merkezi Salonu’nda düzenlenen fuar kapsamında düzenlenen defileye iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. Stil direktörlüğünü Hakan Yalçın Öztürk’ün yaptığı ve Özlem Süer’in SS13 - La Belle Epoque/Beautiful Era adını verdiği gelinlik koleksiyonunu, Arzu-Mehmet Kunt, Melis Murathanoğlu, Sema Basa, Deniz Berdan, Ayfer Toprak, Feryal Gülman, İsmail Acar’ın da aralarında olduğu isimler ön sıralardan izledi.

Sabaha kadar dans

Richie Rich partilerinin yaratıcıları Mert Vidinli ve Çağla Gürsoy, Kings & Queens adını verdikleri yeni konsept partilerinin ilki, geçen hafta sonu Kartalkaya’da yapıldı. Erkan Ünal’ın işlettiği Kaya Palazzo’daki Drop Lounge’da düzenlenen partiye, Süreyya Yalçın, sevgilisi Tugay Gökkaya, Sinem Yıldırım ve sevgilisi Musa Aytun’un da olduğu iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı.

Haberin Devamı

Ailece tatil

Galatasaray’ın Başkanı Ünal Aysal’ın eski eşi olan, Kuruçeşme’deki Hotel Les Ottomans’ın sahibi Ahu Aysal, kızı Ceyla Aysal ve onun nişanlısı Mehmet Kırklar’la Kartalkaya’da tatil yaptı.

Gönül aldı

Hacı Sabancı, geçtiğimiz hafta sonu Etiler’deki ünlü et lokantası Nusr’et’te görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde şoförünün aracını gazetecilerin üzerine sürmesiyle gündeme gelen Sabancı, gazetecilerden özür dileyerek onların gönlünü aldı. Sabancı, sevgilisi Özge Ulusoy’la Ferrari marka aracına binerek mekandan ayrıldı.

Ortaköy’ün yeni buluşma adresi

Brasserie Bomonti, İstanbul’un eğlence merkezlerinden Ortaköy’de hizmete girdi. İstanbul gecelerinin başarılı işletmecilerinden Göksel Sunter’in sahibi olduğu beş katlı mekan, alışılmış bar-restoran ortamından farklı olarak eski Bomonti bira bahçelerinden ilham alınarak tasarlanmış.

Leke Nişantaşı’nda

Ressam Handan Figen, ‘Zor Bir Leke/Görev’ adını verdiği sergisiyle bugün sanatseverlerle buluşacak. Nişantaşı’ndaki Artcore Space’daki sergi 25 Şubat’a kadar açık olacak.

Yazarın Tüm Yazıları