Fuar için 300 yeni model

CNR Fuar Merkezi’nde düzenlenen Deri Fuarı, ziyaretçi akınına uğradı.

Bu ilgiden Luigi firmasının sahibi Musa Evin de memnun kaldı. Fuarda 300 yeni modelini tanıtan, bunun için Selin Borazanlı, Nilgün Odabaşı, Eylem Uluer ve Emre Aksoy gibi mankenlerin görev aldığı defileler düzenleyen Evin, geçtiğimiz günlerde Letonya Cumhurbaşkanı Vaire Vike-Freiberga için de 3 özel sipariş aldıklarını açıkladı.

Sümer Ezgü Endonezya’da

Sümer Ezgü, tsunami felaketinden sonra henüz yaralarını sarmakta olan Endonezya halkıyla bir araya geldi. Ezgü, dünyanın en kalabalık Müslüman nüfusuna sahip Endonezya’da 30 derece sıcakta pirinç tarlalarını gezdi, Budist tapınakları gördü, yerel müzisyenlerle birlikte müzik yaparken, bir kere daha müziğin evrenselliğine şahit oldu. Ezgü, Endonezya halkıyla yaşadıklarını belgelediği, ilginç fotograf ve video çekimlerini, ileriki günlerde etnik müziklerle birlikte bir salonda sergileyecek.

Aşk bilmecesi

Bakırköy’deki Kırmızı Bar’da düzenlenen gecede, İzzet Yıldızhan ve Star TV’de yayınlanan "İkisi Bir Arada" programındaki partneri Muazzez Ersoy sahne aldı. Bu özel gün nedeniyle hazırlanan pastayı da beraber kesen ikili, şarkılarıyla tüm davetlileri coşturdu. Mekandan erken ayrılan Ersoy, "İzzet Bey ile çok iyi bir çalışma arkadaşıyız. Aramızda aşk yok" derken, Yıldızhan ise aşk sorularına verdiği "Yakında nikah gibi büyük bir sürpriz olabilir" yanıtıyla akılları karıştırdı. Bu arada ünlü türkücü, Avrupa’dan özel olarak getirttiği 2006 model Range Rower marka jeep’iyle de çıkışta ilk kez objektiflere takıldı.

Doğum gününü canlı yayında kutladı

Mustafa Sandal, doğum gününü www.mustinet.net üzerinden tüm dünyaya yayın yapan Musti TV’deki canlı yayında kutladı. Pastasını da yayın sırasında kesen Sandal’ın bu projesinde, 6’sı yayının yapıldığı mekanda olmak üzere toplam 12 kişilik bir ekip görev yaptı. 150 bin dolar değerindeki Vargonen Technologies alt yapı sisteminin kullanıldığı yayında Sandal, hayranlarının sorularını da yanıtladı. Nişanlısı Emina Türkcan’la ilgili sorulara "Mutlu bir beraberliğimiz var" diye karşılık veren sanatçı, 2006 yazında yeni albümüyle birlikte bir araba firmasının reklam kampanyasında da yer alacağını açıkladı. En ilginç soru ise "Sen daha bir çocuksun, başını yastığa koyunca uyursun" sözlerinin geçtiği şarkının neden yıllardır albümlerinde yer almadığıydı. Bu soru karşısında çok şaşıran Sandal, "Siz bu şarkıyı nereden biliyorsunuz? En uzun süren şarkım bu oldu, hálá bitmedi! Ama size söz, 2006’da çıkacak albümde yer alacak" dedi.

Sahnede değişiyor

Yıllar sonra çıkardığı "Kabul Et" adlı albümü ve Eyşan Özhim’le kamera karşısına geçtiği erotik klibiyle tüm dikkatleri üzerine çeken Metin Arolat, bayramda Antalya’daydı... Kemer’de verdiği konserle hayranlarının beğenisini toplayan Arolat, "Sahnede kendimi bambaşka hissediyorum. Sanki dünyayla iletişimim kopuyor ve orada bambaşka bir ben oluyorum" dedi.

Sürpriz parti duygulandırdı

Kağıt Tüccarları Derneği Başkanı Doğa Gündoğdu ile borsacı ve oyuncu sevgilisi Fulya Elmas, önceki gün Margaux Restaurant’daydı. Bu gecenin özel bir de nedeni vardı. Doğu Bey, kız kardeşi Gönül Gündoğdu’nun 30. yaşgünü nedeniyle mekanda sürpriz bir parti organize etmişti. Gönül Hanım, ağabeyi ve çok sevdiğini söylediği Fulya Elmas’ın bu jesti karşısında çok duygulandı.
Yazarın Tüm Yazıları