Flaşlar patladı eller ayrıldı

Bodrum’daki Club Flipper’ın sahibi Ahmet Bayer’in eski eşi Sinem Yıldırım ile Seren Serengil’in eski eşi Musa Aytun’un aşk yaşadıklarını ilk kez bu köşede okumuştunuz.

Haberin Devamı

Her ne kadar sevgililer ilk zamanlar aşk yaşadıklarını inkar etse de daha sonra her yerde birlikte görünmeye başladı. Sevgililer önceki gün eğlence sonrası el ele görüntülendi. Ancak fotoğrafları çekilen sevgililerin farklı yönlere doğru gitmeleri şaşırttı.

Boğaz'da sörf

Kiteboard’un olimpik sporlar arasına girmesinden sonra, ilk kez Türkiye’de Burn işbirliğiyle gerçekleşen bu organizasyona, dünyanın her yerinden profesyonel kiteboard rider’ları katıldı.

Aşk rüzgarı

Ünlü yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin, baba mesleği yerine eğlence sektörünü tercih ederek Tünel’de Rook adını verdiği bir restoran açmıştı. Çetin, önceki gün uzun süredir birlikte olduğu sevgilisiyle Nişan-taşı’ndaydı. Çetin, “Artık tanınıyoruz, kaçmıyoruz” diyerek
espri yaptı.

Haberin Devamı

Mutlu son

Halis Toprak geçtiğimiz hafta çifte mutluluk yaşadı. TMSF’nin şirketlerini geri verdiği Halis Toprak’ın Ayşe Toprak’tan olan oğlu Ahmet Toprak, Hatice- İlhan Akdarı’nın kızı Burcu Akdarı ile Çırağan Sarayı’nda yapılan düğünle evlendi. Karoto A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanvekilliği ve Genç Yönetici ve İşadamları Derneği (GYİAD) Başkanlığı görevlerini yürüten Burcu Akdarı ile Toprak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Toprak’ın düğününe iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katılırken, düğün öncesi Hotel Les Ottomans’da yapılan Osmanlı Gecesi’ndeki gösteriler büyük beğeni topladı.

Ajda’nın dolmuşu

Ajda Pekkan’ın kız kardeşi Semiramis Pekkan ve eşi Hint asıllı işadamı Gulu Lalvani, geçtiğimiz hafta sonu Bebek’teydi. Yabancı misafirlerine İstanbul’u gezdiren çift, mola verdikleri Lucca’da sohbet edip yemek yedikten sonra hep birlikte Ajda Pekkan’a ait olan araca bindi.

Sanata yatırım

Burhan Doğançay’ın  “Mavi Senfoni” tablosu için Kamran İnce tarafından yapılan beste, İstanbul Modern’de Hüseyin Sermet tarafından ilk kez icra edildi. Gecede iş, sanat ve müzik dünyası buluştu. Bestenin icrası öncesinde bir konuşma yapan Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker, “Yıldız Holding’in bilhassa kültür ve sanat alanında özgün projelerde yer almasını amaçlıyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Şampanya menüsü

Şampanya markası Mumm Cordon Rouge, bir süre önce başlattığı şampanya yemeklerinin en yenisini Frankie’de düzenledi. Kaya Demirer’in ev sahipliğinde yapılan gecede, konuklara Şef Symeon Triantafyllou tarafından hazırlanan özel şampanya menüsü sunuldu. Gece, Kürşat Başar ve orkestrasının müzikleriyle renklendi.

Deniz güneş müzik

Müzik, sanat ve eğlencenin iç içe olduğu Mono Festival, geçtiğimiz hafta sonu Solar Beach’te yapıldı. Pozitif Live’ın düzenlediği ve cumartesi günü saat 10.00’da kapılarını açan festival, pazar sabah saat 05.00’te gün doğana kadar devam etti. 5 farklı sahnede müzik dünyasının beğenilen isimlerini ağırlayan festivalde 30’a yakın yerli ve yabancı sanatçı performans sergilerken, festivalin en ilgi çekici isimlerinden biri olan Gogol Bordello, punk’ın çingene ateşini Solar Beach’te yaşattı.

Haberin Devamı

Çeşme’nin yenisi

Emre Ergani’nin Gökhan Çarmıklı ile ortak açtığı eski Sea Side, geçtiğimiz hafta sonu Bobou adıyla hizmete girdi. Full Moon Black & White Party adlı etkinlikle Çeşme Alaçatı’ya merhaba diyen 20 bin m2 alan üzerine kurulu Bobou’nun açılışına iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimleri katılırken, Virgin Radyo DJ’leri ve DJ Doğuş Çabakçor, müzikleriyle konukları coşturdu.

Yazarın Tüm Yazıları