Eski arkadaş yeni sevgili

Arkadaşlıkları aşka dönüşen Elif Dağdeviren ve Cem Kınay, ilk kez Bebek’te görüntülendi.

Haberin Devamı

Gazeteci ve televizyoncu Elif Dağdeviren’in, Karayipler’de bulunan Turks ve Caicos Adaları’nda satın aldığı adalarla ve kurduğu dev turizm şirketleriyle tanınan Magiclife’ın eski sahibi Cem Kınay’la aşk yaşadığını ilk kez Hafta Sonu dergisindeki köşemde yazmıştım.
Birbirlerini çok eskiden beri tanıdıklarını ve arkadaşlıklarının zamanla aşka dönüştüğünü söyleyen sevgililerin ilk fotoğraflarını da ilk kez bu köşede yayınlıyorum.
Yaz başından beri flört eden ve güney sahillerinde mavi yolculuğa çıktıkları için görüntülenemeyen sevgililer, önceki gün ortaya çıktı. Muhabir arkadaşım Cenker Tezel, ikiliyi motorla geldikleri Bebek’te ellerinde kasklarıyla görüntüledi.

Pilatesle kanser egzersizi

Ferit Şahenk ve Alican Ulusoy’un da aralarında olduğu iş dünyasının patronlarına kişiye özel kickbox dersleri veren Çetin Cin, 2005 yılında eşi Pelin Peremeci’yle birlikte Nişantaşı’nda Cin Pilates adlı bir
salon açmıştı. Cin, şimdi salonunda Amerikalı eğitmen Laura Bancroft’u İstanbul’da misafir ediyor.
Bancroft, kanseri atlatmayı başaranlara tedavi sürecinde oluşan etkileri yok etmek için reformer ve mat pilates yöntemleriyle yardımcı oluyor.

Haberin Devamı

Çocuklarla kaykay

Ünlü işadamı Şeyhmus Tatlıcı’nın oğlu Taha Tatlıcı, Selin Tatlıcı’yla evliliğini 2011’in aralık ayında bitirmişti. Çift anlaşmalı olarak boşanmış, çocukları Ömer’le Mehmet’in velayeti de anne Selin Tatlıcı’ya verilmişti. Taha ve Selin Tatlıcı, çocuklarının bu süreçten olumsuz etkilenmemesi için çok çabaladı. Taha Tatlıcı’yı geçtiğimiz pazar günü çocuklarıyla Bebek Parkı’nda gördüm. Ömer’le Mehmet kaykaylarıyla gezerken, Taha Bey de çocuklarının bakıcı-
sıyla birlikte onlara eşlik ediyordu...

Bebek açık oto fuarı!

TT Custom Choppers markasıyla iş, sanat ve spor dünyasından birçok kişiye özel motorlar üreten Tarhan Telli, önceki gün de tasarımı yeni biten kamyonetiyle Bebek’teydi. Telli’nin Lucca’nın önüne park ettiği kamyonet, herkesin ilgisini çekti. Otomobil meraklıları da arabanın yanında fotoğraf çektirdi.

Eski günleri andılar

Tunç Petrolleri’nin sahibi Dinçer Azaphan, geçtiğimiz gün Florya’daki Kaşıbeyaz Restoran’da Suat Kaşıbeyez’la bir araya geldi. Çocukluk arkadaşı olan ikili, her hafta buluşup eski günleri andıklarını söyledi.

Haberin Devamı

İtalyan şeflerden bira mönüsü

Türkiye’de yaşayan dört İtalyan şef; Massimiliano Zanardi, Vittorio Sindoni, Giovanni Terracciano ve Giuseppe Pressani, İtalyan bira markası Peroni için birlikte mutfağa girdi. Peroni’nin Türkiye’ye gelişi, usta şeflerin hazırladığı özel aperatiflerle oluşturulan “Aperitivo Peroni” etkinliğiyle, Ritz Carlton İstanbul’un yenilenen mekanı Bleu Lounge&Grill’de kutlandı.

Efsane İstanbul’da!

Müzik dünyasının efsane ismi Leonard Cohen, ikinci kez Türkiye’ye geliyor. Sanatçı, AEG Live ve Purple Concerts organizasyonuyla yarın akşam Ülker Sports Arena’da sahneye çıkacak.

Yazarın Tüm Yazıları