Erkekler kadını üzer

Yeşim Erçetin, albümünün ikinci klibini "Defolu Erkekler" şarkısına çekti. Seksi kıyafetiyle kamera karşısına geçen Erçetin, "Ozan Orhon ile evliliğimde birçok yara aldım.

Bu yüzden erkeklere kafayı takmıştım. Boşandıktan sonra tek başıma yaşamaya başladım. Ruhumu dinlendiriyorum. Hemen hemen her erkek mutlaka kadınını üzer. Kadını üzmeyen erkek yok" dedi.

Özen gecelere döndü/images/100/0x0/55ea0eebf018fbb8f8685f4c

Belindeki rahatsızlık nedeniyle bir süre önce ameliyat masasına yatan Gökhan Özen, sağlığına kavuştu. Genç şarkıcı, geçtiğimiz akşam da sevgilisi Amanda ile İstanbul turuna çıktı. Amanda ile Salomanje Restaurant’a giden Özen, mekan çıkışında "Sağlığım düzelmeye başladı. Aslan gibi geri döndüm. Konserlerim devam edecek" dedi. Genç şarkıcı ilişkisiyle ilgili konuşmaya ise yanaşmadı.

Konser serisiyle jübile yapacak

Orhan Gencebay, müziği bırakmaya hazırlanıyor. Son bir albüm ve son 15 konser sonrası müzik çalışmalarını bırakacağını söyleyen sanatçı, "Hazırladığım son albüm ve 15 büyük konserin ardından bu işe son noktayı koymak istiyorum" dedi. Gencebay dizi tekliflerine ise açık olduğunu belirtti: "Birçok dizi teklifi aldım. Belki bir dizide oynarım. Sinemada eski Yeşilçam kokusu olmadığı için uzun süre filmlerde rol almadım. Keşke her şey eskisi gibi olsaydı da sinemaya devam etseydim. Artık gençlerimizi izleyerek günlerimi geçireceğim."

Sevim benim her şeyim

Orhan Gencebay, hayat arkadaşı Sevim Emre’ya olan aşkını da "Yazdığım her şarkının içinde eşim oldu. Sevim Emre’siz geçen yıllara hayıflanmadan edemiyorum. Son albümde, eşime ithaf olunacak "Doğum Günün" adlı bir şarkı yer alacak" sözleriyle dile getirdi.

Dünya Tiyatrolar Günü kutlandı

27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü, farklı etkinliklerle kutlandı. Sadri Alışık Tiyatrosu öğrencileri de özel bir gösteri düzenledi. 150 öğrencisi bulunan okulun son dönem mezunlarının hazırladığı kısa oyun ve dans gösterisini izleyenler arasında Çolpan İlhan, Kerem Alışık ve Nurseli İdiz de vardı. Beşiktaş Belediyesi Kültür Sanat Platformu da Dünya Tiyatrolar Günü’nü Akatlar Kültür Merkezi’nde kutladı. Etkinlikte, Okan Bayülgen, Zeliha Berksoy, Derya Alabora, Emre Koyuncuoğlu, Hami Çağdaş, Erol Keskin, Pınar Kür ve Emre Kınay gibi isimler, tiyatroda yaşanan sıkıntıları dile getirdi.

Aytaç Yalman başkan oldu

Kadıköy Kültür ve Sanat Derneği’nin kuruluşu, 21 Mart günü Moda Deniz Kulübü’nde düzenlenen basın toplantısı ile duyuruldu. Dernek Başkanı Aytaç Yalman ve yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı basın toplantısında, derneğin kuruluş amacı ve hedefleri anlatıldı. Derneğin, müziğe ve dolayısıyla sanata olan duyarlılığı ile tanınan başkanı Emekli Orgeneral Aytaç Yalman, yaptığı konuşmada, 45 yıl Türk Silahlı Kuvvetleri’ne hizmet ettiğini, şimdi ise Kadıköy’de sanatsal faaliyetler düzenlemek amacıyla kolları sıvadığını söyledi.

Barmenler yarışıyor

Profesyonel barmenlerin katıldığı The Famous Grouse 2. Show Barmen Yarışması, geçtiğimiz gün yapıldı. Barmenlerin kendilerine verilen beş dakikalık süre içinde gerçekleştirdikleri şovlarla görsel bir şölene dönüşen organizasyonda ünlü isimler de yer aldı. Sunuculuğunu DJ Geveze’nin yaptığı yarışmada İzzet Çapa, Hıncal Uluç, Mehmet Yılmaz, Bahattin Demir, Şenay Gürler ve Armağan Çağlayan da jüri üyeliği yaptı.
Yazarın Tüm Yazıları