Emniyeti elden bırakmıyor

Geçen yıl Bodrum’da boğulma tehlikesi geçiren Türkan Sabancı, bu yıl aynı yerde yardımcısı ve polis korumaları eşliğinde denize girdi.

Haberin Devamı

Merhum işadamı Sakıp Sabancı’nın eşi Türkan Sabancı, geçtiğimiz yıl tatil yaptığı Bodrum’da boğulma tehlikesi geçirmişti. Sığ suda yüzerken ayağına kramp giren Sabancı, denizden baygın halde çıkarılmış ve oksijen cihazına bağlanmıştı. Bu yıl da tatil sezonunu Bodrum’da açan Sabancı, önceki gün Yalıkavak’taki Moon Beach’e gitti. Bu kez tedbirli davranan Sabancı, yardımcısı ve iki polis koruması eşliğinde denize girdi, kendisini görüntüleyen gazetecilere de el sallayarak selam verdi.

Dede oldu

Beşiktaş’ın eski yöneticilerinden Hüsnü Güreli’nin oğlu Sinan Güreli, geçtiğimiz yıl Çırağan Sarayı’nda İstanbul’un emlak zenginlerinden Can Elgiz’in kızı Ayda Elgiz’le evlenmişti. Çiftin ilk bebekleri önceki gün Amerikan Hastanesi’nde dünyaya geldi. İlk kez dedelik heyecanı yaşayan Hüsnü Güreli, torununa Eren Orhan adını koyduklarını söyledi.

İç dış yıkama

Haberin Devamı

Tteknik direktör Mustafa Denizli’nin Çiğdem Kayalı’dan olan küçük kızı Lal, geçtiğimiz yıl üniversiteli olmuştu. Okulların tatile girmesiyle soluğu babasının memleketi Çeşme’de alan Lal, önceki gün Alaçatı’da arabasını yıkarken görüntülendi. Eline hortumu alan Lal, aracın hem dışını hem de içini temizledi.

Silikon Vadisi’nde aşk

Akçansa Çimento Sanayii Yönetim Kurulu Üyesi Emir Adıgüzel’in kızı Nil Adıgüzel ile turizm sektörünün duayenlerinden Yener Önal’ın oğlu Caner Önal’ın ABD’nin Stanford Üniversitesi’nde başlayan aşkları İstanbul’da nikâh masasına taşındı. Çift,  Çubuklu 29’da düzenlenen düğün töreniyle evlendi. Kaliforniya’daki Silikon Vadisi’nin gözde şirketlerinden Google ve LinkedIn’de çalışan gelinle damadın nikâhını Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül kıydı. Şahitliklerini ise Kemal Zorlu, Kemal Duran ve Prof. Dr. Rıza Çetingöz yaptı. Japonya’dan Hindistan’a 17 ülkeden 500’e yakın misafirin katıldığı düğüne Monaco’dan gelen Golden Singers grubu şarkılarıyla renk kattı.

Yazarın Tüm Yazıları