Elele 35 yıl

Kadın ve moda dergisi Elele, 35’inci yaşını önceki akşam W Otel Lounge’da kutladı.

Haberin Devamı

Oley sponsorluğunda gerçekleşen geceye dergi çalışanlarının yanı sıra Deniz Akkaya, Eda Taşpınar-Bora Kozanoğlu, Deniz Berdan, Tülin Şahin, Çağla Şıkel, Hande Ataizi, Sıla ve Burcu Güneş gibi ünlü isimler katıldı. Renkli parti, geç saatlere kadar devam etti.

Şıklık yarışı

Elele dergisinin 35’inci yılı için düzenlediği davet, ünlü isimlerin şıklık yarışına sahne oldu.

Paris’te Türk rüzgarı estirecek

Günsel Ülkü, L’Atelier d’Existence adlı markasını uluslararası platforma taşımayı hedefliyor. Ülkü, bu markayla piyasaya sunduğu tasarımları 22-24 Ocak günleri arasında düzenlenecek Paris Moda Haftası’nın Pret-A-Porter bölümünde uluslararası alıcılara tanıtacak. Ünlü modacı, bu akşam da Pret-A-Porter’ın gerçekleşeceği Porte de Versailles’de müşterileri için bir kokteyl düzen-
leyecek.

Aşk değil iş

Haberin Devamı

Geçtiğimiz gün Aytek Şavkan’ın gazeteci Suna Vidinli ile yeni bir aşka yelken açtığını yazmıştım. Haberim üzerine Şavkan’dan “Suna Hanım, çok saygı duyduğum, yakın bir aile dostumdur. Aramızda hiçbir zaman bundan öte bir durum söz konusu olmamıştır. Bizim görüşmemiz yeni projelerle ilgiliydi” yazılı bir e-mail aldım. Vidinli de telefonla aradı ve sevgili değil, arkadaş olduklarını söyledi.

Alkolsüz ilk gala

İstinye Park AFM Sinemaları, Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu’nun alkollü içkilere dair yönetmeliği yürürlüğe girdikten sonra ilk kez “Kutsal Damacana Dracoola” filminin galasına ev sahipliği yaptı. Korhan Bozkurt’un yönettiği, Ersin Korkut, Şahin Irmak ve Özge Ulusoy’un başrolleri paylaştığı filmin galasında alkol servisi yapılmadı.


Bağlantı sergisi
Bağlantı-Avrupa Kültür Başkenti’nden Rönesans’ın Başkenti’ne” adlı serginin ilk ayağı, Nişantaşı’ndaki tarihi Damat Tween ADV mağazasında yer alan Artgalerim’de açıldı. Açılışa cemiyet, sanat ve iş dünyasından seçkin isimler katıldı. Buradaki eserler, 13 Şubat’a kadar görülebilecek. Serginin ikinci ayağı ise 21 Nisan-26 Mayıs günleri arasında Floransa’daki Aria Art Gallery’de gerçekleşecek.

Ayrılık yok mesajı

Üç ay önce nikâh masasına oturan, ancak anlaşama-
dıkları için boşanmaya karar verdikleri öne sürülen Selin Denizli-Abdullah Burnaz çifti, galaya el ele geldi.

Önce İstanbul’da

Haberin Devamı

Dilek Hanif, 26 Ocak’ta Paris Haute Couture Haftası’nda sergileyeceği 2011 İlkbahar/Yaz koleksiyonunu önce İstanbul’da tanıttı. Önceki akşam Hotel Les Ottamans’da gerçekleştirilen davette, koleksiyondan seçilen 10 parça sergi formatında tanıtıldı. Davet; Arzu Sabancı, Ayşegül Dinçkök, Feryal Gülman, Serra Tokar, Zeynep Çarmıklı gibi cemiyet hayatının tanınmış simalarını bir araya getirdi.

Ekip eğlencede
Yeni sezonu “Pir Sultan Abdal” adlı oyunla açan Sadri Alışık Tiyatrosu, hem yorgunluk atmak hem de başarılı olan oyunlarını kutlamak amacıyla önceki akşam Cihangir’deki Melike Restoran’da yemek daveti düzenledi. Tiyatro oyuncularının tam kadro katıldığı gece, Yavuz Bingöl’ün seslendirdiği türkülerle renklendi.

Cenker TEZEL

Haberin Devamı

İkizler buluştu
İşadamı Nurettin Hasman’ın ikiz kızları Merve ve Mina, iş hayatlarında farklı yolda ilerliyor. Merve fotoğrafçılığı tercih ederken, mimarlık eğitimi alan Mina, Londra’da master yapıyor. Geçtiğimiz gün Londra’dan dönen Mina’nın ilk işi ikiziyle buluşmak oldu. Hasret gideren kardeşler, ilkokul arkadaşlarıyla da bir araya gelerek geçmişi yad etti.

Yazarın Tüm Yazıları