El ele aşk

Eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın daha çok iş hayatıyla adından söz ettiren büyük oğlu Yavuz Yılmaz, geçtiğimiz hafta sunucu Neşe Sapmaz’la aşk yaşadığı haberiyle gündeme gelmişti.

Haberin Devamı

Bir ay önce tanışan ve aşk yaşamaya başlayan Yavuz Yılmaz’la Neşe Sapmaz, önceki gün el ele görüntülendi. Arkadaşlarıyla Bebek’te akşam yemeği yiyen ikili, patlayan flaşlara rağmen birbirlerinin elini bir an olsun bırakmadı.

Hep aynı taktik

Geçtiğimiz haftalarda Derin Mermerci’yle birlikte eğlendiği Ablam’dan ayrılırken objektife yansıyan Selhan Aloğlu, önceki gün de Sess’ten çıkarken görüntülendi. Aloğlu, her zamanki taktiğini uyguladı, birlikte görüntülenmemek için kız arkadaşının yanından uzaklaştı. Adının Aslı olduğunu öğrendiğim kız arkadaşını şoförüyle önden gönderen Aloğlu, onu taksiyle takip etti.

Gazetecilere özel poz

Ivana Sert’le boşanma davaları yılan hikâyesine dönen Yurdal Sert’i önceki akşam Nişantaşı’ndaki Sess’te bir kadınla gördüm. Sabahın ilk ışıklarına kadar samimi bir şekilde eğlendiği sarışın güzelle mekândan ayrılırken görüntülenen Yurdal Sert, fotoğraflarının çekilmesine aldırış etmedi. Sert’in otomobilinin arka koltuğa oturan genç kadın da saklanmak yerine kendisini göstermek istercesine pozlar verdi...

Haberin Devamı

Eğlence dünyası

Philips, yaratıcısı olduğu Smart TV’nin içeriğini, önceki akşam Hasköy Yün İplik Fabrikası’nda tanıttı. Tuba Ünsal ve Mert Vidinli’nin ev sahipliği yaptığı geceye katılanlar, en son teknolojilere sahip Philips Smart TV’leri deneme fırsatı buldu. Etkinlik, “The Walking Dead” dizisinin zombileri olarak sahneye çıkan dansçıların şovuyla renklendi.

Mücevher sergisi

Hint kökenli Amerikalı sanatçı Waris Ahlu-walia’nın “House of Waris” adlı mücevher sergisi, Karaköy’deki İstanbul’74’te açıldı. Açılışın ardından Demet Müftüoğlu Eşeli ve Waris Ahluwalia’nın ev sahipliğinde bir kutlama düzenlendi. Geceye Cem Hakko, Ronit Gülcan, Hakan Yıldırım, Derin Mermerci gibi iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. Ahluwalia’nın sergisi, 9 Kasım’a kadar görülebilir.

İmzalı rakete 5 bin TL

Oriflame, TEGV yararına Rixos Pera İstanbul’daki Jack Russell’da bir yardım gecesi organize etti. Gecede düzenlenen açık artırmada tenisçi Caroline Wozniacki’nin imzalı raketini 5 bin TL’ye Taha Tatlıcı aldı. Emre Ergani de Agnieszka Radwanska’nın raketine 5 bin TL ödedi.

Haberin Devamı

Hint eğlencesi

Dünya markalarını Türk modaseverlerle buluşturan Demet Sabancı’nın sahibi olduğu Demsa’da ‘Lüks Markalar PR Müdürü’ olan Nurdan Yüzbaşıoğlu, şimdi de İstanbul’da Bombay adında bir kulüp açtı. Nurdan Yüzbaşıoğlu’nun danışmanlığını yaptığı Bombay, geçtiğimiz hafta Levent-Çalıkuşu Sokak’ta hizmete girdi. Açılışa iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimleri Hint kıyafetleriyle katıldı.

AJANDA

Parti başlasın!

İstanbul’un popüler mekânlarından Frankie’de “Ketel One” partileri başlıyor. Bu akşam düzenlenecek ilk partide lounge müziğin efsanevi ismi Stephane Pompougnac performans sergileyecek. Parti, saat 23.00’te başlayacak.

Yazarın Tüm Yazıları