Eğlence başladı

Eğlence sektörünün ‘parti guruları’ Mert Vidinli ve Cihan Şensözlü, artık her perşembe Billionaire Club Bodrum’da parti düzenliyor.

Haberin Devamı

İkili, “Life is a Party” temalı partilerin startını önceki akşam verdi. Palmali Grup Eğlence Müdürü Önder Bekensir’in yönetiminde düzenlenen ve büyük ilgi gören partide eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti.

Alaçatı’da suşi partisi

Süreyya Yalçın, sevgilisi Tugay Gökkaya ile çıktığı tatile Çeşme’de devam ediyor.

Süreyya Yalçın, sevgilisi Tugay Gökkaya ile çıktığı tatile Çeşme’de devam ediyor. Çifte Serdar Ortaç’ın sevgilisi Chloe Loughnan da eşlik ediyor. Üçlü, önceki gün Alaçatı’daki Wyndy Beach’teydi. Deniz ve güneşin tadını çıkaran Süreyya Yalçın ile Chloe Loughnan, plajın içindeki Ninja Sushi’ye suşi ve lahmacun siparişi verdi. Yalçın, 45 dakika kaldıkları mekânda yedikleri yiyeceklere neredeyse asgari ücret kadar para ödedi.

Plaja renk getirdi

Haberin Devamı

Çiğdem Kayalı da Bodrum tatilcileri arasına karıştı. Tercihini Gündoğan’dan yana kullanan Kayalı, önceki gün plajda objektife yansıdı. Renkli kıyafetiyle bakışları üzerinde toplayan Kayalı, yan yana güneşlendiği arkadaşıyla uzun süre sohbet etti.

Ne çektin be Alinur!

Enci Velidedeoğlu, eşi Alinur Velidedeoğlu’na renkli bir sürpriz yaptı. Enci Hanım, “Yalan Dünya” dizisinin sevilen karakteri Vasfiye Teyze’nin bir illüstrasyonunu hazırlattı, yanına da “Ne çektin be Alinur!” yazdırdı. Ve o kareyi Instagram hesabından paylaştı.

Karaya oturan tekneyle tatile devam

Cihan Kamer, iki gün önce şiddetli rüzgâr nedeniyle karaya oturan ve yarım saatlik bir çalışmayla kurtarılan ‘Moon Star’ isimli teknesiyle tatiline devam ediyor. Kamer, Cennet Koyu’na demirlettiği teknesinde önceki gün arkadaşlarını ağırladı. Ünlü işadamı arkadaşıyla tavla oynarken, eşleri şezlonglara uzanıp güneşin keyfini çıkardı.

Yazarın Tüm Yazıları