Dükkan’da aşk var

Pak Holding’in ortaklarından İskender Pisak’ın oğlu Mehmet Pisak, Aslı Tümen’le ilişkisini geçtiğimiz aylarda noktalamıştı.

Haberin Devamı

Duyduğuma göre Mehmet Bey, ayrılığın ardından Alara Koçibey’in kardeşi Seben Koçibey’le görüşmeye başlamış. İlişkilerini şimdilik gizli saklı yürüten sevgililer, geçtiğimiz günlerde de Emre Mermer’in Armutlu’daki meşhur restoranı Dükkan’da baş başa romantik saatler geçirmiş. Gece boyunca sık sık öpüşen sevgililer, kapıda gazetecilerin olduğunu öğrenince mekandan ayrı ayrı çıkmış...

Çocuklar süte doyacak

Yüzde 100 doğal dondurmalar üreten ve şimdi de sütü doğal cam şişelerde satışa sunan L’era Fresca markası, Sitare Akdilek’in sahibi olduğu Party Kids’te tanıtım yaptı. İş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimleri, davete çocuklarıyla birlikte katıldı. Minikler, bol bol süt içerek günün tadını çıkardı.

Rötarlı kutlama

Oya İdil ile Kayserili işadamı Harun Gençoğlu, Los Angeles’ta iki ay önce sürpriz bir nikahla evlenmişti. Çift, düğünlerine davet edemedikleri dostları için geçtiğimiz gün Park Şamdan’da davet verdi. Gençoğlu çifti, mutluluklarını iki aylık bir gecikmeyle dostlarıyla paylaştı...
Fotoğraflar: HT Kulüp

Zirve ısındı

Haberin Devamı

Kartalkaya’daki Golden Key Chalet, iç giyim markası La Perla’nın defilesine ev sahipliği yaptı. Defilede podyuma çıkan mankenler, seksi iç çamaşırları sergiledi.

Rahat ol aşkım!

Alara Koçibey, Fransa’da yaşayan firari işadamı Cem Uzan’dan boşandıktan sonra kendisinden 10 yaş küçük olan Eren Morova ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Sevgilileri önceki gece Nişantaşı’ndaki Sess Bar’da gördüm. İçeride sarmaş dolaş eğlenen sevgililer, çıkışta el ele görüntülenmekten rahatsız oldu. Morova arkasını dönüp uzaklaşmaya çalışırken, Koçibey genç sevgilisinin elinden tutarak oradan ayrıldı.

Yerli Angelina

Angelina Jolie, bu yılki Oscar Ödül Töreni’nde ödül alamadı ama Versace elbisesinin derin yırtmacından bacağını çıkararak verdiği poz, geceye damgasını vurdu. İşadamı Sinan Serter’in eşi, eski sunucu Özlem Yıldız Serter de katıldığı bir davette verdiği bu pozla, Jolie’yi anımsattı...

Yüzde 100 eğlence

Genç işletmeci Mehmet Davran, Piyasa ve
Kaf:f’ın ardından geçtiğimiz ay, Erol-Varol Kaynar’ın sahibi olduğu Eksen Grup’a transfer olmuştu. Sortie’de her salı “Arabesk Geceleri” düzenleyen Davran, Abdi İpekçi’deki Cento Per Cento’da da her cumartesi 16:00-20:00 arasında İtalyan lezzetleri eşliğinde “Bellissimo Sabato Party”ye ev sahipliği yapıyor.

Yazarın Tüm Yazıları