Dövme unutamadığınız anıların göstergesi

RUMUZ: NİTARüyamda eski erkek arkadaşımı gördüm.

Uzun süre yüzdük, konuştuk. Hiç ayrılmamış gibiydik. Ayrıca elime dövme yapılmıştı ve ben bunu çok sonra fark ettim.

YORUM:
Rüyada görülen dövme, geçmişe dönük unutulması zor, bilinçaltımıza işlenmiş anıları sembolize eder. Rüyanızda sol elinizdeki dövmeyi sonradan görmeniz ve aynı rüyada gördüğünüz erkek arkadaşınız, o kişiyle ilgili güzel anılarınızın değerini sonradan fark ettiğinizin ve bu konuda güçlü bir hafızaya sahip olduğunuzun göstergesi.

Bir yanım bahar

diğer yanım kış

RUMUZ: YAĞMURPRENSESİ

Rüyamda, arkadaşlarımla bir mağazaya giriyoruz. Bir kapıdan geçiyoruz. Girdiğimiz yerde her yer karlı. Bir adam arkadaşlarımı götürdü, ben yoluma devam ettim. Karın soğukluğunu hissettim. Sonra her yer yeşil oldu. İki mevsimi aynı anda yaşadım. Bir tarafım kış bir tarafım ilkbahardı.


YORUM: Rüyada mağaza görmek, arzu ve ihtiyaçlarla ilişkilendirilir. Kapı görmenin olanaklarla tanımlandığı da göz önüne alındığında, rüyanız başkalarını ilgilendiren bir konuda yaptığınız bir seçimin ilk bakışta soğuk görünmesine rağmen, zamanla netleşerek sıcak bir hal aldığının göstergesi gibi duruyor.

RÜYA SEMBOLLERİ

AHŞAP

Rüyada görülen tahta veya ahşap eşyalar, geçmiş anıları ve deneyimleri sembolize eder. Geçmişe olan bağlılığımıza ve nostaljik yönümüze işaret eden ahşap, geleneksel yorumda rahatlık ve ferahlık anlamına geliyor.

GÖKYÜZÜ

Rüyada görülen gökyüzü, rüyayı gören kişinin zihinsel potansiyelini ve sınırlarını sembolize eder. Karanlık bir gökyüzü, beyinsel bir yorgunluğun ifadesidir. Başlayan ani yağmur, hızlanan zihinsel süreçlere ve yeni fikirlere işaret eder. Gökyüzü, geleneksel yorumda, zenginlik ve işte yükselmek anlamına gelir.

İZİN

Rüyada baba, patron ya da müdür gibi otorite figürlerinden izin istenmesi, rüyayı gören kişinin hayatında her şeyin yolunda olduğunu gösterir ya da içinde bulunulan duruma göre dinlenme isteğine işaret eder.
Yazarın Tüm Yazıları