Develi’nin gelin adayı

Develi Restaurant zincirinin sahibi Sevil-Arif Develi çiftinin küçük oğulları Nuri Develi, evlilik yolunda...

Haberin Devamı

Nuri Develi ve sevgilisi Tuğba Savaş, evlilik planlarını önümüzdeki aylarda hayata geçirecek. Geçtiğimiz hafta açılan ve Türkiye’nin en büyük restoranlarından biri olan Ataşehir Develi’nin yönetimini üstlenen Nuri Bey, evlilik kararı almasında ailesine bir torun vermek istemesinin etkili olduğunu söylüyor.

Tuğçe’den  göbek şov

Al Jamal’in ‘Saraydan Kız Kaçırma’ konseptli partisi, önceki gece yapıldı. Saray ortamını yansıtan Al Jamal’de ünlü manken Tuğçe Kazaz da showgirl olarak müşterilerin karşısına çıktı. Daha önce yine Al Jamal için hamamda verdiği pozlarla gündeme gelen Kazaz’ın bir aydır Al Jamal ve Cahide’nin şov ekibiyle gece gündüz prova yaparak hazırlandığı gecenin en ilgi çeken sürprizlerinden biri de özel olarak getirtilen cüceler, ateşli kılıç taşıyan oryantaller ve sihirbazlardı. Ünlü moda editörü Hakan Öztürk’ün giydirdiği Tuğçe Kazaz da bir haftadır provaları süren şovunu göbek taşına çıkarak sergiledi. Görüntü yönetmeni Ramin Matin de adının aşk dedikodularına karıştığı Tuğçe Kazaz’ı bu özel gecede yalnız bırakmadı. şovu esnasında Matin’e el sallayan Kazaz’ı Matin de dakikalarca ayakta alkışladı.

Haberin Devamı

Abi-kardeşin BJK aşkı

Beşiktaş Kulübü’nün eski başkanlarından Mehmet Üstünkaya’nın oğlu Kerem ve kızı Aslı, babalarından kalan ‘Beşiktaş aşkı’ mirasına sonuna kadar sahip çıkıyorlar. Fulya Tesisleri’nin açılış davetine katılan Kerem ve Aslı Üstünkaya, “Rahmetli babamızın bize aşıladığı ve sonsuza kadar sürecek olan BJK aşkını dünyalara değişmeyiz” diyorlar.

Nişanlısını hasta etti

Emre Ergani, geçtiğimiz haftayı yorgan döşek yatarak geçirmiş. Grip olan Ergani, altı gün boyunca Maçka’daki evinde yatmış. Hastalığı süresince kendisini bir an olsun yalnız bırakmayan nişanlısı şebnem Işık sayesinde toparlanan ve gribi atlatan Ergani’ye önceki gece Esma Sultan Yalısı’ndaki davette rastladım. Yanında nişanlısını göremeyince de merak edip durumu sordum. Meğer Ergani gribi nişanlısına bulaştırmış! şimdi de şebnem Işık grip yüzünden evden dışarı çıkamıyormuş.

Esra evlendi

Kelebek editörü Esra Erdoğan, hayatını Atlas dergisi editörü ve öykü yazarı Mustafa Türker Erşen’le birleştirdi. Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen’in kıydığı nikâhta gelinin şahitliğini Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Adagül yaptı. Bakırköy Spor Kulübü’nün balo salonunda yapılan düğün töreninde Esra Erdoğan ünlü modacı Cengiz Abazoğlu’nun tasarladığı gelinliği giydi. Balayı için Antalya-Kemer’i tercih eden çifte, Kelebek çalışanları olarak bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Haberin Devamı

Sevgilisi değil kızı

Geçtiğimiz hafta Polisan Boyaları’nın sahibi Ertuğrul Bitlis’in 22 yaşındaki Burcu Denizci ile aşk yaşadığını ve ikilinin birlikte Avusturya’da kayak tatiline gittiğini yazmıştım. Ancak aldığım bu duyumun yanlış olduğu ortaya çıktı. Haberim üzerine Bitlis’in avukatı Özgür Kaya aradı ve Ertuğrul Bitlis’in Burcu Denizci adında birini tanımadığını söyledi. Kaya, haberde kullanılan fotoğraftaki kızın da Bitlis’in kızı Alara olduğunu ve fotoğrafın üç yıl önce Uludağ’da çekildiğini belirtti.

Yazarın Tüm Yazıları