Derin, New York’taki ablasının yanına gitti

Derin Mermerci geçtiğimiz hafta Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen İpekyol defilesini annesi Ender Mermerci ile izledi.

Aynı gece Derin’in doğum günüydü. Beşiktaş Plaza’daki Vogue restoranda kutlanan doğum günü çıkışında en küçük Mermerci’nin elbisesinden taşan göğüslerinin görüntüsü ertesi gün gazetelerde yayımlandı. Bu duruma çok üzülen Derin Mermerci, dün THY’nin tarifeli uçağıyla New York’a uçtu. Burada yaşayan ablası Yosun Reza’nın yanına gitti. Yosun, altı aylık hamile. Derin, bu kötü olayı unutmak ve kendisini unutturmak için büyük ablası Tansa’nın, 2 Temmuz’da Beyberbeyi Sarayı’nda yapılacak düğününe kadar New York’da kalacak.

Tablosunu bağışladı

Geçtiğimiz hafta Lütfi Kırdar’da yapıyan İpekyol defilesinin gelirini, firmanın patronu Yalçın Ayaydın, TOÇEV’e bıraktı. Ressam İsmail Acar da Porselen Krallıklar adını verdiği sergisinden bir tablosunu TOÇEV’e bağışladı. Acar, tablosunu satın alan kişinin dolaylı da olsa, ‘Tuvana Okuma ve Eğitim Vakfı’na bağışta bulunacağını söyledi.

Kuşkonmaz lezzeti

Çırağan Kempinski, beğeni toplayan promosyonlarına bir yenisini daha ekliyor. Baharı kuşkonmazlı günlerle başlatan Çırağan Kempinski, kuşkonmaz ve morel mantarının lezzetini mutfağa taşıyor. 15-23 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan Kuşkonmaz Festivali’nde, birbirinden lezzetli salatalar, yemekler ve tatlılar lobi restoranı Gazebo’da misafirlerin beğenisine sunulacak. Ünlü şef Fabrice Canelle’in mönüsünde, kuşkonmaz çorbası, ördek dilimleri ile kuşkonmazlı tagliantelle, jambona sarılmış kuşkonmazlar var.

Anneler günü için

Bizim Lösemili Çocuklar Vakfı, ‘Anneler Günü’ dolayısıyla 10 Mayıs’ta The Ritz Carlton Oteli’nde bir akşam yemeği düzenliyor. Bu özel gecede Tiffany&Co’nun ‘The Magic of Tiffany&Co’ koleksiyonu mücevherleri sergilenecek. Dr. Ferhat Göçer de şarkıları ile geceye renk katacak. Bizim Lösemili Çocuklar Vakfı Başkanı Gündüz Gedikoğlu şimdiden çok sayıda yardımseverin geceye katılmak için başvurduğunu belirtiyor.

Tepeler açıldı

Bodrum Havana Beach’in sahibi Emre Ergani ile Güzel Sanatlar&Saatchi Reklam Ajansı’nın ortağı Alinur Velidedeoğlu, geçtiğimiz gece Miss Turkey 2004’ün yapıldığı Grand Cevahir Otel’deydiler. İki bekar çapkın finalistleri ve geçmiş senenin güzellerini göz hapsine almışlardı. Kuyruk yaptıkları saçlarıyla da gönüllerinin genç olduğunu kanıtlamak ister gibiydiler. Ancak arkadan bakıldığında tepelerindeki saçların epey seyreldiği dikkatlerden kaçmadı.

Nişantaşı gelini

Bu yıl ikincisi düzenlenen Nişantaşı Bahar Şenliği’nde Habitat Parkı’ndan yola çıkan Derishow düğün alayı tüm Nişantaşı halkını coşturdu. En önde davullu zurnalı neşeli müziğiyle Laço Tayfa, at üstünde gelin giden Ece Sükan, Selin Toktay, Selma Ergeç ve yanlarındaki yakışıklı damatlar... Düğün alayı daha sonra Abdi İpekçi Caddesi üzerinde sokak düğünü için düzenlenmiş Fevzi Feyzioğlu Sokak’a gelerek düğüne katıldı.
Yazarın Tüm Yazıları