Dayısıyla eğleniyor

Podyumlardan sahnelere transfer şarkıcılardan Demet Akalın, önceki akşam Beyoğlu’ndaydı... Beyoğlu Wanna adlı mekanda dayısı ve yengesiyle eğlenen Akalın, objektifleri fark eder etmez hemen açıklama yapma gereği duydu. Güzel şarkıcı, yanlış anlaşılmaları engellemek için ‘Ters bir şey yazmayın sakın, yanımdakiler dayım ile eşi... Bir gece de ailece eğlenelim istedik’ dedi.

Evlilik de yok ayrılık da

Mehmet Ali Erbil’in sevgilisi Tuğba Coşkun, geçen gece arkadaşı Sema Öztürk’le Beyoğlu turundaydı... Aynı gece iki ayrı kulüpte karşımıza çıkan Coşkun, Erbil’in neden yanında olmadığı sorusuna ‘Mehmet Ali, Kıbrıs’ta çalışıyor. Ben de arkadaşlarımla eğlenmeye çıktım. Yanlış anlamayın, ayrılık falan söz konusu değil. İlişkimiz güzel gidiyor. Ama evlenmeyi de düşünmüyoruz’ diye yanıt verdi.

Ne bu soğukluk

Mehmet Ertem ile sevgilisi Selin Denizli, geçtiğimiz gece Etiler Şamata Bar’a gitti. Arto’nun şarkıları ve esprileriyle herkes coşarken, gözler onların üzerindeydi. Hiçbir şarkıya eşlik etmemeleri bir yana, yüzlerinden düşen bin parçaydı çünkü... Aynı masayı paylaştıkları Esin Maraşlıoğlu ve Ali Rıza Özderici’ye de son derece mesafeli davranan ikilinin gerginliğine kimse anlam veremedi.

Etiler’de ‘İlgi’ şov

İlgi Gövsa ile İpek Tanrıyar, iki gece önce Şamdan’daydı... Etiler’in bu gözde mekanında geç saatlere kadar eğlenen sıkı dostlar, çıkışta gazetecilerin ilgi odağı oldu. Ama belli ki Gövsa alkolün dozunu biraz kaçırmıştı. Objektifleri görünce ne yapacağını şaşırdı, dövmesini gösterdi, bluzundan sutyeninin askılarını çıkarttı, sağa sola seksi gülücükler attı. Ardından arkadaşıyla oradan uzaklaştı.

Ankara’da maç İstanbul’da eğlence

Galatasaray, Ankaraspor’u 2-0 yenerek ligdeki yerini sağlamlaştırdı. Kafile, maçtan hemen sonra özel uçakla İstanbul’a geldi. Maça ikinci yarı giren Volkan da uçaktan iner inmez soluğu sevgilisi Merve Ata’nın yanında aldı. Sevgilisiyle Şamdan’a giden Volkan’ın yanında ilk golü atan Necati de vardı. Grup, geç saatlere kadar mekanda eğlendi.

Mankenli açılış

Türkiye’de her yıl binlerce kişinin ölümüne, onbinlerce kişinin sakat kalmasına neden olan trafik terörünü durdurmak için hazırlanan yeni yasa tasarısı için çalışmalar sürerken, sürücü kursları da bu yasaya uyum sağlamak için yeni önlemler aldı. Geçtiğimiz hafta Asuman Krause ve Tuğba Altıntop’un da katıldığı ÖzErdem Sürücü Kursu’nun yeni şubesinin açılışında konuşan Hüseyin Çabuk ‘Sürücü aaylarımızın trafik canavarı olarak yetişmemesi için uğraş veriyoruz’ dedi.

Ustasından makyaj teknikleri

Ünlülerin makyörü Ahmet Yıldırım, makyaj okulu açtı. ‘Yıldırım’s Make Up Studio’ adlı 12 kişilik okul, makyaj tekniklerini öğrenmek isteyen hanımlara yol gösterecek. Haftada bir gün 3 saatlik derslerden oluşan kurs sonunda öğrencilere sertifika verilecek. Kozmetik üzerine eğitim alan ve Amerika’da 6 ay makyaj kurslarına devam eden Yıldırım, ‘Okul sayesinde hanımlara nasıl makyaj yapılacağını ve doğru teknikleri öğreteceğim’ dedi.

Alışık değiliz

Soner Olgun geçtiğimiz gün Beyoğlu sokaklarında yürüyüş yaparken çıktı karşımıza... İstiklal Caddesi’nde gazetecileri karşılarında bulunca şaşıran Olgun ile yanındaki kız arkadaşı, önce alışık olmadıklarını söyleyerek poz vermeye yanaşmadı. Ancak sonunda ısrarlarımızı kıramayıp sarmaş dolaş gülümsediler objektifimize...
Yazarın Tüm Yazıları