Çocuklar aşkına podyuma çıktılar

İş ve sanat dünyasının ünlü isimleri, Koruncuk Vakfı ile Yaratıcı Çocuklar Derneği yararına hazırlanan “Çocuklar Aşkına” projesi kapsamında çocuklarıyla podyuma çıktı. Defileye İstanbul Marriott Hotel Şişli ev sahipliği yaptı.

Haberin Devamı

Koruncuk Vakfı Başkan Yardımcısı Berrin Yoleri’nin öncülüğünde organize edilen etkinlik, Demet Sabancı Çetindoğan, Didem Çapa, Feryal Gülman, Merih Turan, İdil Fırat, Beyza Arslan, Gül Gölge Saygı, Yasemin Masis, Elif Erez ve Begüm Eyilik’in destekleriyle gerçekleşti. Sunuculuğunu Alpin Şahin, Kerim Sabancı, İdil Fırat, Tuğana Savgı ve Lara Türker’in yaptığı etkinlikte, projede emeği geçen isimlere birer plaket verilirken, şarkıcı Yalın da “Çocuklar Aşkına” projesi için özel olarak bestelediği “Bir Şey Olmaz Bize” adlı şarkıyı çocuklarla birlikte seslendirdi.

Tüm geliri Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı ve Yaratıcı Çocuklar Derneği’ne bağışlanan Harvey Nichols defilesinde Gül Gölge Saygı, Begüm Şen, Seba Güceylioğlu, Yasemin Masis, Tuğana Savgı, Begüm Gazioğlu, Nazlı Yazıcı ve Ece Doğulu’nun da aralarında olduğu iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri podyuma çıktı.

Yazarın Tüm Yazıları