Çocuklar aşkına manken oldular

İş ve sanat dünyasından ünlü isimlerin çocukları, “Çocuklar Aşkına” adlı sosyal sorumluluk projesi için podyuma çıkıp mankenlik yaptı.

Haberin Devamı

Koruncuk Vakfı ve Yaratıcı Çocuklar Derneği, el ele vererek “Çocuklar Aşkına” isimli bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Proje kapsamında önceki gün Pera Palace Hotel Jumeirah’ın balo salonunda Brandroom defilesi düzenlendi. Defilede iş ve sanat dünyasından ünlü isimlerin çocukları podyuma çıktı. Ev sahipliğini Koruncuk Vakfı Başkan Yardımcısı Berrin Yoleri ve Yaratıcı Çocuklar Vakfı Başkan Yardımcısı Demet Sabancı Çetindoğan’ın üstlendiği, sunuculuğunu ise Feryal Gülman’ın yapığı etkinlikte, desteklerinden dolayı Demet Sabancı Çetindoğan, Merih Turan, Beyza Arslan, İdil Fırat ve Begüm Eyilik’e birer teşekkür plaketi verildi.

KİMLER PODYUMA ÇIKTI

Koreografisini Öner Evez’in yaptığı defilede Alpin Şahin, Aslan Gülman, Aslı Koray, Azade Balkaner, Begüm Eyilik, Berk Tunga, Beyza Arslan, Buse Yoleri, Ceylan Çapa, Ceylan Kendir, Defne Duna, Dila Bulut, Dila Toplusoy, Dilara Altınkılıç, Ece Doğulu, Ece Kerimoğlu, Emre Çüngüşligil, İdil Fırat, Kerim Hitay, Kerim Sabancı, Lara Türker, Melis Karadeniz, Mert Yoleri, Merve Üstünel, Mina Türker, Natalie Garih Hertzikovich, Nazlı Yazıcı, Pınar Sabancı, Tuana Savgı, Tümay Özkök, Yasemin Masis, Yelda Demirören ve Yıldız Özer podyuma çıktı. Etkinlikte Kenan Doğulu’nun bestelediği “Çocuklar Aşkına” şarkısı da ilk kez çalındı.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları