Çocuğunu eşinden saklamış

Müzik kanalı MTV’nin Türkiye temsilciliğini üstlenen Esra Oflaz, geçtiğimiz yıl Ziya Güvenkaya’yla evlenmişti.

Esra Hanım, daha önce eşinin başından bir evlilik geçtiğini biliyordu. Ama bilmediği bir şey varmış. İddiaya göre Ziya Bey, bu evlilikten olan dört yaşında bir oğlu olduğunu eşinden gizlemiş. Tesadüf eseri Esra Hanım’ın çocuktan haberdar olmasıyla ortalık karışmış. Esra Oflaz, oğlunu kendisinden neden sakladığı sorusuna Ziya Bey’den tatmin edici bir yanıt alamayınca çok sinirlenmiş ve şimdilik evini ayırmış.

Utangaç çift

Elif Boyner, geçtiğimiz günlerde erkek arkadaşı Dave’le birlikte, Tophane-i Amire’de düzenlenen Mavi Jeans’in ‘Maviterranean’ temalı defilesini izledi. Defile boyunca birbirlerinin yanından ayrılmayan ikili, organizasyon sona erdikten sonra da Reina’ya geçti. New York’ta başlayan arkadaşlıklarını İstanbul’da sürdüren ikilinin gazeteciler karşısındaki utangaç ve tedirgin tavırları dikkat çekti.

İstanbul Modern’de büyük buluşma

İstanbul Modern’in günümüzün önde gelen sanatçılarını buluşturan ilk uluslararası sergisi ‘Çekim Merkezi’nin açılışı 17 Eylül’de yapılacak. Uluslararası ilk sergi için heyecanlı olduğunu söyleyen İstanbul Modern’in Yönetim Kurulu Başkanı Oya Eczacıbaşı, sergiye katılacak sanatçılar arasında Haluk Akakçe, Ghada Amer, Janine Antoni, Christian Boltanski, Monica Bonvicini, Anish Kapoor, Gülsüm Karamustafa, Santiago Sierra gibi önemli isimlerin bulunduğunu açıkladı. Kendilerine sponsor olan TEB (Türk Ekonomi Bankası) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Canevi’ne de teşekkürlerini ileten Eczacıbaşı, serginin 8 Ocak 2006’ya kadar açık kalacağını sözlerine ekledi.

Romantik kaçamak

Ayşe Çavuşoğlu, geçtiğimiz hafta sonu sevgilisi Batu Aksoy’la Göcek’e gitmiş. Yazın son günlerinde gözlerden uzak, romantik bir tatil geçirmek için yollara düşen ikili, dört gün süren bu tatil boyunca da Batu Bey’in babası Erdal Aksoy’un yatında kalmış.

İşkolik patron

Yurt dışına deri ürünleri ihraç eden Ruken Mızraklı, yaratıcılığı sayesinde başarıyı kısa sürede yakaladı. Çevresinde gerçek bir işkolik olarak tanınan Ruken Hanım, daha da büyük başarılara imza atmak için durup dinlenmeden çalışmaya devam ediyor. Tatil yapmaya bile doğru düzgün zaman bulamayan Ruken Hanım, nihayet geçen hafta eşi Metin Mızraklı ve oğlu ile Antalya’ya gidip biraz dinlenme fırsatı yakaladı.

Bu dostluk ortaklığa dönüşüyor

Yargıcı mağazalarının sahibi Emir Yargıcı, geçtiğimiz gece Ayşe Brav’la Reina’daydı... Günlük bir gazetede köşe yazıları da yazan Ayşe Brav ile Yargıcı’yı samimi bir şekilde eğlenirken görenler, aralarındaki ilişkinin boyutlarını merak etti. Ama bu hiç de sanıldığı gibi bir yakınlaşma değil... Aynı zamanda yakın dost alan Yargıcı ve Brav, ortak bir proje nedeniyle son günlerde sık sık bir araya geliyor ve projenin detayları üzerinde görüşüyor çünkü...

Mermerci’nin zor seçimi

Ender Mermerci, Göcek ve Bodrum’da geçirdiği yaz tatilini noktalayıp New York’a, ortanca kızı Yosun’un yanına gitti. Üç ay sonra ikinci çocuğunu dünyaya getirecek olan Yosun Reza’yı doğumda yalnız bırakmak istemeyen Ender Hanım, zor bir de seçim yapmak zorunda kaldı. Çünkü büyük kızı Tansa’nın aynı tarihlerde anne olacak olması, Mermerci’yi iki arada bırakmıştı. Ama sonunda Yosun’un Amerika’da daha yalnız olduğunu düşünerek New York’a gitmekte karar kıldı Ender Hanım...

Yalnız da mutlu

Billur Kalkavan’a geçtiğimiz gece Kuruçeşme-Arena’da rastladım. Yakın arkadaşı olduğunu ve severek dinlediğini söylediği Şebnem Ferah’ın konserini izliyordu. Elinden bira kutusunu düşürmeyen ve saatlerce kendini müziğin ritmine bırakıp dans eden Kalkavan, yalnız da olsa bunun mutluluğunu bozmasına izin vermiyor anladığım kadarıyla...
Yazarın Tüm Yazıları