Chivas Regal 25, Esma Sultan’da görücüye çıktı

Viski markası Chivas Regal, viski otoriteleri tarafından birçok kere ödüllendirilmiş olan Chivas Regal 25’i önceki gece Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen bir davetle seçkin misafirlerine sundu.

Haberin Devamı

İskoçya’dan Amerika’ya yolculuğunun 100’üncü yılında Türkiye’ye gelen ilk 25 şişe Chivas Regal 25, geceye katılan ıstanbul cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden tam not aldı. Konukların Nükhet Duru’nun şarkıları ile eğlendiği davette Chivas Regal’in baş harmancısı Colin Scott da hazır bulundu.

Gecede bir konuşma yapan Scott, “Kalite, Chivas Regal için bir gelenektir. Chivas Regal 25’in eşsiz ve efsanevi tadını Türkiye’de özel misafirlerimize sunmaktan dolayı gurur duyuyoruz” dedi. Davete Güneri Cıvaoğlu, Nino-Sandra Erer, Nurettin Hasman, Eda Taşpınar, şehnaz-Mehmet Tuna, Akın-Zafer Kozanoğlu, Rıza Büyükuğur, ıskender Atakan, Feryal-Kemal Gülman, Can Çobanoğlu, Gül-Mustafa Oğuz, Samim Baki, Sema Maliki, şebnem-Celal Çapa, Tuğba Savaş-Nuri Develi, Mustafa Denizli ve Emre Ergani gibi birçok ünlü sima katıldı.

Haberin Devamı

Bugün sergisi var

Merve Gürsel’in tombakları ve Sıtkı Kösemen ile Zeynel Abidin Ağgül’ün fotoğrafları, Portreler ve Tombakça sergisinde sanatseverlerle buluşuyor. Sergi, bu akşam Süzer Sanat Merkezi’ndeki Çiğdem Simavi’ye ait SUAV Designer’s Platform ve Replicart’ta ziyarete açılıyor. Merve Gürsel, teyzesi Çiğdem Simavi’ye ait olan galeride sergileyeceği koleksiyonu için “Bu sergi aracılığıyla, günümüzde unutulmaya ve yok olmaya yüz tutmuş olan geleneksel el sanatlarımızdan biri olan tombak ve bu yöntemle üretilmiş işlevsel eşyalar, portreler eşliğinde gündeme getiriliyor” diyor.

Sevgiliyle el ele

Chivas Regal’in önceki gece Esma Sultan Yalısı’nda verdiği tanıtım davetine katılanlar arasında Güliz Onursal da vardı. Onursal, davete sevgilisi Ömer Tunçata ile birlikte geldi. Geçtiğimiz aylarda New York’ta yaşayan Ömer Bey’in yanına giden ve burada eğitimini sürdüren kızı Mina Hasman’la da hasret giderme fırsatı bulan Onursal, Tunçata ile birlikte oldukça mutlu görünüyordu. Davetteki dostları da Güliz Hanım ve Ömer Bey’in birbirlerine çok yakıştıkları konusunda hemfikirdi.

Otel temmuzda açılacak

BJK Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Çeşme’deki Kaptan adlı butik otelini içinde apart otelin de bulunacağı büyük bir kompleks yapmak için yıktırmış, bu yeni yerin inşaatına ise geçtiğimiz yıl başlanmıştı. Esma Sultan Yalısı’ndaki davette ayaküstü sohbet etme imkanı bulduğum Denizli, otelin temmuz ayında hizmete açılacağını söyledi. Ağabeyinin rahatsızlığı nedeniyle bu işle pek ilgilenemediğini belirten Denizli, Çeşme Açık Hava Tiyatrosu’nun yanında bulunan otelin ağırlıklı olarak apart dairelerden oluşacağını ve bunların bir kısmını devremülk sistemiyle satışa sunacağını anlattı.

Haberin Devamı

Farklı bir 14 şubat

Sevgililer Günü’ne iki gün var... Spa zinciri Sanda Spa, sevgilisini şımartmak, ona aşkını en romantik hediye ile anlatmak isteyenlere özel paketler hazırladı. ıki kişilik “Eternal Love” ve “Tender Touch” adlı masaj ve bakım paketleri, sevdiğiyle baş başa, romantik ve unutulmaz bir Sevgililer Günü deneyimi yaşamak isteyenleri bekliyor. Son dönemde birçok kişi, sevgilisine Sanda Spa’nın hazırladığı şık tasarımlı spa çeklerinden hediye ediyor.

Yazarın Tüm Yazıları