Bugün hayal gücümüz yüksek

Hayallerimizi gerçeğe dönüştürmek için mantıklı planlar yapabileceğimiz ve hayal gücümüzün yüksek olduğu bir gündeyiz.

Haberin Devamı

Spiritüel konular ve pratik eylemler bir arada.
Güneş-Merkür kavuşumu ise, aklımızı daha hızlı çalıştırmamız ve kendimizi daha iyi ifade etmemiz için uygun koşulları oluşturuyor.
Hepinize keyifli günler, sağlık
ve sevgi ile kalın.

KOÇ   21 Mart-19 Nisan

Olayların sonucuna takılmaktansa o ana kadar keyifli vakit geçirme çabasında olmalısınız. Duygularınızı bir tarafa bırakabilirseniz yaşanan tecrübe ya da derslerden faydalanabilirsiniz.

BOĞA   20 Nisan-20 Mayıs

Başkalarının söylediklerine zaman ayırmalısınız. Elinize geçen bilgi fikrinizi veya bazı planlarınızı değiştirmenize neden olabilir. İnandığınız konularda işbirlikleri düşünülebilir.

İKİZLER   21 Mayıs-21 Haziran

Başkaları için yapabileceklerinizi kısıtlamamalısınız. Ufukta aşk var, karşınızdaki kişilerin duygularınızı bilmesine izin vermeniz iletişiminizi artırabilir ve olayları hızlandırabilir.

Haberin Devamı

YENGEÇ   22 Haziran-22 Temmuz

Belli bir işbirliğine tüm kalbinizle katılımda bulunmalısınız. Araştırmacı ve yenilikçi olmanız durumunda ilerlemenizi durdurmak zor olabilir. Ciddi yaklaşımlar harika sonuçlar doğurabilir.

ASLAN   23 Temmuz-22 Ağustos

Sorumluluklarınızı ciddiye almalısınız. Sözünüzü yerine getirmemeniz eleştirilere neden olabilir. Bir teklif aklınızı meşgul ediyor olabilir. Önce sorumluluklarınızı yerine getirmeniz gerekiyor.

BAŞAK   23 Ağustos-22 Eylül

İlginç işbirlikleri, eğlenceli zamanlar veya yeni iş fırsatları yaratabilecek iyi fikirleriniz olabilir. Meslektaşlarınızla toplantı onların nasıl ilerleyecekleri konusunda fikir almanızı sağlayabilir.

TERAZİ   23 Eylül-22 Ekim

Verdiğiniz hizmetleri ya da yaptığınız işi daha modern ve yenilikçi şekilde yapmanız gerekiyor olabilir. Aranan kişi olmak için trendlere uygun davranmanız gerekli.

AKREP   23 Ekim-21 Kasım

Mücadele etmeye ve cesarete ihtiyacınız varken suratınızı asıp oturmamalısınız. Karşı karşıya olduğunuz durumları kontrol altına almalısınız. Neler yapabileceğinizin farkına varmalısınız.

YAY   22 Kasım-21 Aralık

Ek sorumluluklar keyfinizi kaçırabilir. İsteklerinizi dile getirmeniz gerekiyor. Aşk hayatınız ön planda ve sizin için önemli bir şeyi paylaşmanızın önemli geri dönüşleri olabilir.

Haberin Devamı

OĞLAK   22 Aral›k-19 Ocak

Özel hayatınıza ilişkin sorunları aydınlatabilirsiniz. Vizyonunuz sizi yararlı bir yöne sevk edebilir. Kurallarla uğraşırken ilk etapta doğru yapamadığınız işleri tekrar yapmanız gerekebilir.

KOVA   20 Ocak-18 Şubat

Cesaretiniz ve hızınız size maddi yardımı dokunabilecek bir kişinin dikkatini çekmenizi sağlayabilir. Diyetinize dikkat etmeniz daha iyi görünmenizi sağlayabilir.

BALIK   19 Şubat- 20 Mart

Sizi rahatsız eden şeyleri açığa çıkartmanız sonucu kabul etmenizi sağlayabilir. Geçmiş tecrübelerinizden ders çıkartabilir ve sizi yavaşlatan ya da engelleyen şeyleri düzeltebilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları