Bodrum’da ev aldılar

Mart 2009’dan bu yana birlikte olan ünlü diyetisyen Taylan Kümeli ile oyuncu Gökhan Arsoy’u geçtiğimiz hafta sonu Bodrum’da gördüm.

Haberin Devamı

Daha once New York Başkonsolosluğu’nda evlendikleri yazılıp çizilen sevgililer ABD’de evlendiler mi bilinmez ama Bodrum’da ev’lenmişler Ortakent’te ev alan sevgililer şu sıralar kendi zevklerine gore dekore ettikleri evlerine taşınmakla meşgul.

Tiesto’yla eğlendiler

Dünyanın en ünlü DJ’leri arasında gösterilen DJ Tiesto, ‘Burn to Dance Festival’ etkinlikleri serisi kapsamında önceki akşam Maslak Parkorman’da hayranlarıyla buluştu. Sayısız MTV ödülü alan Tiesto’yu izleyenler arasında Ayşe Erdem, Melis Murathanoğlu ve Alegra Levi de vardı.

Nazar değdi

Her daim fazla kilolarıyla başı dertte olan Dilara Endican, yaz öncesi kendisini yaşam koçu Şeyda Coşkun’a emanet etmiş ve zayıflayarak fit bir görünüme kavuşmuştu. Tatil için geldiği Bodrum’da görüntülenen Endican’ın ayağındaki sargı dikkat çekti. Ayağındaki kist nedeniyle ameliyat olduğunu söyleyen Endican, denize giremediği için botla tekneler arası mekik dokuyordu.

Haberin Devamı

Develi Florya’da

100. Yılını kutlamaya hazırlanan Develi, bugün Florya’daki yeni adresinde hizmet vermeye başlıyor. 3 bin metrekare kapalı alan, 800 metrekare teras ve 1500 metrekare’lik bahçede hizmet verecek olan Develi Florya’nın açılış davetinde Behzat Gerçeker yönetimindeki ENBE Orkestrası sahneye çıkacak.

Mutlu son

Beşiktaş Kulübü eski yöneticilerinden ve İşbir yatakları İstanbul ana dağıtıcısı işadamı Hüseyin ve Neşe Mican’ın kızı Cansu Mican, Hüseyin Uysal ile evlendi. Çiftin nikahlarını Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal kıydı. Radison SAS Oteli’ndeki düğün törenine Mican’ın bir dönem birlikte yöneticilik yaptığı Birol Güven, Gürol Kaymak, Fikret Ercan, Fikret Orman, Cem Bilge de katıldı.

Ajda partisi

Ajda Pekkan Fan Club üyeleri, www.superstarajda.com internet sitesinden duyurdukları Ajda Pekkan Partileri’nin ilkini 25 Haziran’da Taksim’deki Other Side The Club’da düzenleyecek.

Yazarın Tüm Yazıları