Birlikte ilk kez poz verdiler

Geçen yıl hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Sadberk Hanım Müzesi İcra Komitesi Başkanı Sevgi Gönül, hayatının en büyük tutkusu olan hat sanatı ile anıldı.

Gönül’ün 20 yılda oluşturduğu özel hat koleksiyonunun yer aldığı ‘Gönülden Bir Tutku’ sergisi, önceki gün Sarıyer’deki Sadberk Hanım Müzesi’nde Koç Ailesi, Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı ve çok sayıda dostunun katıldığı bir törenle açıldı. Halası Sevgi Gönül’ün ölümünün ardından Sadberk Hanım Müzesi İcra Komitesi Başkanlığı’na getirilen Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Koç’un yaptığı konuşma esnasında davetlilerin gözleri doldu. Sadberk Hanım Müzesi’ne sevgilisi Nevbahar Demirağ ile gelen Ali Koç ise, ilk kez objektiflerden kaçmadı ve sevgilisiyle birlikte poz verdi. Ali Koç ile Nevbahar Demirağ, Los Angeles’da başlayan aşklarına İstanbul’da gayet uyumlu bir şekilde devam ediyorlar ve görünüşe göre artık görüntü vermekten de rahatsız olmuyorlar. Diğer yandan Sevgi Gönül’ü anma töreninde konukların en çok ilgisini çeken isim ise Caroline-Mustafa Koç çiftinin kızı Esra Çiğdem Koç oldu. Esra Çiğdem Koç, babası Mustafa Koç’un halası Semahat Arsel’in de gözbebeğiydi davette.

Anjelique Kuruçeşme’de

Anjelique, büyüleyici manzarası ve sade dekorasyonuyla hem eğlenmek hem de iş çıkışı stres atmak isteyen müdavimleri ile Kuruçeşme’de buluşuyor. 5 Haziran’da açılacak olan Anjelique’te kendine has mönünün yanı sıra İstanbul Doors Restaurant Group’un bir diğer üyesi olan Wan-na’nın Uzakdoğu lezzetlerini de bulabilirsiniz.

Rejimi unuttu

Nursen Gündüz de önceki akşam Sadberk Hanım Müzesi’ndeki isimler arasındaydı. Ömer Koç’un konuşmasından sonra diğer konuklar gibi Gündüz de açık büfeye yöneldi. Tabağına zeytinyağlılar, salata, börek ve patates doldurdu. İki dilim de kepek ekmeği aldı ve portakal suyuyla birlikte afiyetle boşalttı tabağı... Onun bu halini görünce rejimi bugünlük unuttuğunu düşündüm doğal olarak.

Gönüllü üye

Nişantaşı’m Derneği’nin yeni yönetiminde yer alan Perihan Akı da gönüllü olarak bu işe soyunanlardan. Nişantaşı sakini olarak semtlerinin her şeyiyle ilgilenmeyi kendine vazife edinen sosyetemizin en alımlı kadınlarından Akı, hayat arkadaşı Argun Uçalp’la uzun zaman önce ayrıldıklarını ama dostluklarının sürdüğünü söylüyor.

Şehre indiler

Neslihan-Ahmet Kozanoğlu çifti Polonezköy’e 5 kilometre mesafedeki Cumhuriyetköy’deki çiftliklerinde yaşıyorlar. Yılın tamamını burada geçiren Kozanoğlu çifti, nadir olarak şehre inerler. Çift, geçtiğimiz gün Nişantaşı’m Derneği’nin başkanlığına getirilen Haldun Evecan’ın verdiği davete katıldı, dostlarla hasret giderdi.

Dereceye giremedi konseriyle coşturdu

Doğuş Grubu bünyesinde yer alan Doğuş Motorsports’un düzenlediği SEAT Cup Türkiye yarışları, sosyetenin ve ünlülerin yeni tutkusu oldu. Geçtiğimiz hafta sonu İzmit Körfez Pisti’nde düzenlenen SEAT Cup Türkiye yarışlarının Castrol ayağında, heyecan, eğlence doruktaydı. Yarışa VDF’nin celebrity pilotu olarak katılan Kenan Doğulu’nun yarış sonrası verdiği konser, 20 bin kişiye unutulmaz anlar yaşattı.

Yeni başkan

Nişantaşı’nı koruma ve güzelleştirme amacıyla kurulan Nişantaşı’m Derneği’nin yeni başkanı reklamcı Haldun Evecan oldu. Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda yeni üyelerin de bir araya geldiği tanışma kokteyline, eski vali Hayri Kozakçıoğlu, eşi Sabire Hanım ve kızları Meral Kozakçıoğlu da katıldı.

Connoisseurs Tantra’da

Bodrum Ortakent’teki Tantra, geçtiğimiz yaz aylarının en popüler mekanıydı. Tantra restoran bu yaz da iddialı. Murat Murathanoğlu da Tantra içinde bir bar açtı. Siyah Vodka’yı Türkiye pazarına sunan Murathanoğlu’nun barının adı ise Connoisseurs... Bu isim, puro ve kaliteli içkiyi bilen anlamına geliyor.

MFÖ üniversitede

Beykent Üniversitesi’nin düzenlediği 5. Pusula Şenliği çerçevesinde dün Parkorman’da gerçekleşen konserde MFÖ, gençleri coşturdu. Üniversiteli gençlerin gün boyu çeşitli aktivitelere katıldığı şenlik kapsamında Parkorman’ın geniş mekanı ve farklı alternatifleri gençlere sunuldu. Bu gece ise Sertab Erener sahneye çıkacak.

Yarışları izlediler

İpek Tuzcuoğlu, eski SAS komandosu sevgilisi Hakan Yangın’la İzmit Körfez Pisti’ndeki yarışları izledi. Yangın, yarışa meraklı olduğunu, önümüzdeki yıl ralliye mutlaka katılacağını söyledi.

Yeni mekan Bandana

Bodrum’un en yeni mekanı Bandana Beach, Yalıkavak Tilkicik Koyu’nda eşsiz Kızılcık adası ve doğal manzarasıyla hizmete açıldı... Dodo Beach’in yaratıcısı Mehmet Dirim’in açtığı mekanda denizin üzerinde launge’lar var ve bunları sezonluk olarak kiralayabiliyorsunuz. Bandana Beach’in işletmeciliğini, Bubble ve Metrosexual’dan tanınan Ziya Okuşluk üstlenecek.
Yazarın Tüm Yazıları