Bianca New York Times’ta

Figen Doğusoy’un sahibi olduğu, Emre Ergani’nin işlettiği Bianca Club, bu yaz Bodrum’un en popüler mekanıydı.

Haberin Devamı

Sezon boyunca ünlülerin akınına uğrayan Türkbükü’ndeki bu eğlence kompleksi, çok geçmeden Amerikalılar’ın da dikkatini çekti. 20 Ağustos’ta Bodrum’u anlatan bir haberin yayınlandığı New York Times’ta da Bianca’ya iki sayfa ayrıldı. Haberinde Türkbükü’nden Türkiye’nin St. Tropez’i diye söz eden, Bianca’nın da ünlülerin gözde mekanı /images/100/0x0/55eb2bb7f018fbb8f8afe8dbolduğunu yazan Seth Sherwood’un Emre Ergani’nin sürekli dünyayı gezip dolaştığını, trendleri vakit kaybetmeden Bianca’ya yansıttığını yazması ise dün bir yıllık flörtü Şebnem Işık’la nişan yüzüklerini takan Emre Bey’e en güzel nişan hediyesi oldu.


Bianca New York Times’ta

Nişana kalamadı

Bill Gates’in 2007’de teslim edilecek olan Micro-jet’i Ecilipse’yi satın alan 15 Türk’ten biri olan Artuğ Aysal, aynı zamanda Ecilipse’nin Türkiye satış haklarını almak üzere geçtiğimiz hafta sonu Amerika’ya gitti. Royalmotors’un sahibi olan Aysal, bu yüzden de Emre Ergani’nin Bodrum’daki nişan törenine katılamadı.

Sevgilisiyle arası açık/images/100/0x0/55eb2bb7f018fbb8f8afe8df

Irmak Ünal, geçtiğimiz gün Esin Moralıoğlu ile İshak Cerit’in Les Ottomans Otel’de düzenlenen düğün törenine katıldı. Amerika’dan arkadaşı olan Cerit’i bu mutlu gününde yalnız bırakmayan Ünal, davete neden yalnız başına geldiğini, sevgilisi Gökmen Gökbakan’ın nerede olduğunu soranlara ise "Aramız biraz açık" diye yanıt verdi.

Dekorasyon yenilendi

Son dönemin en popüler restoranı olarak anılan Harbiye’deki Banlieue6080 yenilendi. Dekorasyonunda değişiklik yapılan mekanda, Osmanlı kültürünün vazgeçilmez parçası olan harem taşları ön plana çıkıyor. Tavan boyunca yer alan siyah flotal aynalar da mekana derinlik kazandırmış. Girişinde grup yemekleri için özel tasarlanmış bir masanın bulunduğu Banlieue6080, "Cafeclub" konseptini ilk defa Türkiye’de uygulayarak da keyifli, sıcak, farklı bir lezzet ve eğlence anlayışı yaratmış.

Suya doymadı

Selma Türkeş, haftalarca Bodrum ile Göcek arasında mekik dokuduktan sonra nihayet İstanbul’a döndü. Ama henüz tatil modundan çıkamadığı belli... Son yılların en sıcak ağustos ayını yaşayan İstanbul’da epey bunalan Selma Hanım, ilk fırsatta kendini yine serin sulara bıraktı. Ona geçen cumartesi günü Kuruçeşme’deki Suada’da rastladım. Bol bol güneşlenen, canı sıkıldıkça arkadaşlarıyla tavla maçları yapan Türkeş, terledikçe de kendini havuza attı.

Her sabah 10 kilometre koşuyor

Boşandığı eşi Varol Kaynar’ın Bodrum-Türkbükü’ndeki evinde oğluyla birlikte tatil yapan Pelin Akad’a geçtiğimiz hafta Türkbükü’nde rastladım. Sabah saat 07.00 sularıydı...

Ben Mavi Otel’in bahçesinde kahvaltı ederken o da sahilde koşu yapıyordu. Soluklanmak için Mavi’ye uğrayınca biraz sohbet ettik. Her sabah aksatmadan 10 kilometre koştuğunu, formunu buna borçlu olduğunu söyledi.

Oğlum yaşındalar

Çiğdem Kayalı, geçtiğimiz hafta sonu Kenan Doğulu’nun konserini izlemek için Bodrum’dan Çeşme’ye geçti. Mehmet Ertem, Berk ve Eren adlı arkadaşlarıyla sabaha kadar eğlenen Kayalı’yı "Oğlum Sinan’ın yaşındalar, onlar benim arkadaşım" dediği Berk ve Eren adlı gençler eve bıraktı.

Yazarın Tüm Yazıları