Beklenmedik olaylar

İlişkiler zorlanıyor, alışılmadık veya beklenmedik davranışlar ya da olaylar, sıra dışı gelişmeler söz konusu olabilir. Baskıcı durumlar sıkıntı yaratabilir.

Haberin Devamı

Belli konularda kontrolü ele almak veya tamamen olay yerini terk etme eğilimi göstermek isteyebiliriz. Ancak, aslında olan biteni akışına bırakmak ve olaylardan çıkarılacak dersleri almak, mesajları okumak veya kendimizle ilgili ortaya çıkan içsel bilgilerle yüzleşmek daha doğru olacaktır.
Ardından yaşanmış olumsuzlukların ve konunun gerektirdiği bakım, onarım veya yardım işleriyle uğraşabiliriz.
Hepinize keyifli günler...

KOÇ 21 Mart-19 Nisan

Bazı olaylar bugünlerde hiç beklemediğiniz şekilde gelişebilir. Çalışmalarınız boşa gitmeyecek. Durumunuzu korumak için yeteneklerinizi göstermeniz gerekebilir.

BOĞA 20 Nisan-20 Mayıs

Tutarsız tavırları olan bir kişiye nasıl davranacağınızı bulmakta zorlanabilirsiniz. İlişkiler size ek sorumluluklar getirebilir. Aşk hayatınız kendinize olan güveninizi artırabilir.

Haberin Devamı

İKİZLER 21 Mayıs-21 Haziran

Anlamsız teklifler söz konusu olabilir. Duygularınız veya egonuz nedeniyle amatör bir imaj çizme riskiniz var. Beklenmedik hareketler ya da gelişmeler söz konusu olabilir.

YENGEÇ 22 Haziran-22 Temmuz

Belli konularda anlaşmazlıklar söz konusu olabilir. Uzlaşmacı olmakta fayda var. Önemsediğiniz kişilere zaman ayırabileceğiniz ya da ulaşabileceğiniz günler.

ASLAN 23 Temmuz-22 Ağustos

Bazı kişiler bazı konularda başarısız olmanız için üzerinizde baskı kuruyor olabilir. Neyse ki, siz hiç kimsenin görmediğini görüyorsunuz. Bir yatırımın getirisi yüksek olabilir.

BAŞAK 23 Ağustos-22 Eylül

Uzlaşmanın zor olduğu bir gün. Kontrollü olmakta fayda var. Diğerleriyle iletişim kurmak istemeniz güzel, ama kendi bildiğiniz şekilde daha fazla ilerleme şansınız var.

TERAZİ 23 Eylül-22 Ekim

Evinizi ilgilendiren konularda sıkıntılı durumlar oluşabilir, konuyu halletmek için daha zeki stratejiler üretilmesi gerekebilir. Çalışma şeklinize bağlı kalmalısınız.

AKREP 23 Ekim-21 Kasım

Büyük planlarda eksikler olduğunu fark edebilirsiniz veya çıkan sorunları çözmeniz gerekebilir. Belli gruplara dahil olmanız ileride size büyük şans getirebilir.

YAY 22 Kasım-21 Aralık

Haberin Devamı

Bazı şeylerden hoşnut değilsiniz. Hayatınızı geliştirmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz. Belli bir hamle yapmalı ya da yaşam tarzınızı değiştirmelisiniz.

OĞLAK 22 Aralık-19 Ocak

Bazı kişiler sizi yanlış yönlendirebilir. Hatasız yaşama becerinizi test etmek isteyebilirler. Fırsatları her açıdan değerlendirmeniz ve detaylara inmeniz gerekiyor.

KOVA 20 Ocak-18 Şubat

Diğerleriyle ilişkilerinizde şüpheler söz konusu olabilir. Bedelleri olabilecek kararlar almadan önce diğerlerinin neler yaptıklarına odaklanmanızda fayda var.

BALIK 19 Şubat- 20 Mart

Olaylar planlandığı şekilde ilerlemeyebilir. Başkalarının durumunu veya standartlarını ölçmeye çalışmak baskı yaratabilir. Kendi kurallarınızı oluşturabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları