Basını görünce partiden kaçtı

Fuji Film Türkiye Distribütörü Mehmet Garan, 40’ıncı yaşını kutlayan eşi Zeynep Hanım için geçen hafta Göcek’te görkemli bir doğum günü partisi vermişti.

Partinin davetlileri arasında Ajda ve Semiramis Pekkan kardeşler de vardı. Göcek’e kardeşinin teknesi ile gelen Ajda Pekkan, duyduğuma göre doğum gününü görüntüleyen medya mensuplarını fark edince karaya hiç çıkmamış. Gazetecileri çağırdığı için Zeynep Garan’a sitem eden Pekkan, partiye katılmaktan vazgeçip ilk uçakla İstanbul’a dönmüş.

Niş açılıyor

Nişantaşı’nın gözde mekánlarından Niş, yenilenen konsepti, dekorasyonu ve mönüsüyle 12 Ekim’de kış sezonunu açıyor. Bayramın birinci günü açılacak olan yenilenen Niş’in konseptindeki değişikliklerin başında öğle yemeği servisi geliyor. Zenginleştirilen mönüde ev yapımı yemekler dikkat çekiyor. Alıştığınız Niş lezzetlerinin yanı sıra ev yapımı makarnalar ve ekmekler de mönüde yer alıyor.

Amsterdam’da doğum günü

Ender Mermerci, 1 Ekim’deki doğum gününü, sevgilisi Herman Von Alkemade’yle Amsterdam’da kutladı. Ardından yine sevgilisiyle birlikte Hollanda’dan Amerika’ya uçtu. Bayram tatilini New York’ta geçirecek olan Ender Hanım için Amerikalı dostları üç gün üç gece sürecek bir davet serisi organize etmiş. Geçen ay İstanbul’da, SuAda ve Reina’da verdiği davetlerde ağırladığı Amerikalı dostları, Ender Mermerci’ye teşekkür için bu davetleri düzenliyorlarmış.

Cumhurbaşkanının huzurunda

Dünya İtalya Fahri Konsolosları Başkanlığı’nı yürüten İtalya’nın Bursa Fahri Konsolosu Dr. Oya İzmirli, Roma’da düzenlenen 4. Kongre sonrası İtalya Cumhurbaşkanı Giorgio Napolitano tarafından kabul edildi. Geçen yıl, Türk-İtalyan ilişkilerinin gelişmesinde köprü görevi üstlenmesinden dolayı Cumhurbaşkanı Giorgio Napolitano tarafından Devlet Hizmet Nişanı ve Şeref Madalyası ile ödüllendirilen İzmirli, bu kez Napolitano’nun huzuruna Dünya İtalya Fahri Konsolosları Başkanı olarak çıktı. Dr. Oya İzmirli’den bir dönem daha görevinde kalması istendi. n Reha ERUS

Viyana Opera Balosu yeniden  İstanbul’da

Swissotel, 24 Kasım’da bir zarafet ve şıklık geleneği olan "Viyana Opera Balosu"na 9’uncu kez ev sahipliği yapacak. Masal gece saat 19:30’da lobide düzenlenecek kokteyl ile başlayacak, ardından otelin birbirinden görkemli mekanlarında sunulan gala yemeği ile devam edecek. "Viyana Opera Balosu" için tüm konuklar saat 22:00’den itibaren Fuji Balo Salonu’nda bir araya gelecek. Balonun açılışı, geleneksel tuvalet ve smokinleriyle 50 genç çift tarafından gerçekleştirilen ünlü Polonez dansıyla yapılacak. Görsel bir şölene dönüşecek olan balo, AÇEV yararına düzenlenecek.

İspanya’da ön balayı

Ebru Akel, evlilik planları yaptığı sigortacı sevgilisi Can Ateş’le İspanya’ya uçtu. Bayram tatili için Barcelona’ya giden Akel ve Ateş için bu seyahat bir nevi ön balayı olacak.

Trafik kazası değil estetik

Ferruh Karakaşlı’nın eşi Sibel Hanım, geçtiğimiz ay bir dizi estetik operasyon geçirdi. Burnunu düzelttiren, yüzünü gerdiren, göz altı torbalarını aldıran ve göğüslerini küçülten Sibel Hanım, şu sıralar Nişantaşı caddelerinde sargılarıyla dolaşıyor. Ancak duyduğuma göre, kendisini bu haliyle gören dostlarına "Trafik kazası geçirdim" diyormuş.

Ailece Miami’deler

Osman-Zeynep Çarmıklı çifti, bayram tatilini Amerika’da geçirecek. Çift, kızları Ekin ve Selin’i de yanlarına alarak önceki gün Miami’ye gitti. Osman Bey, evlenip Londra’ya yerleşen Selin’i uzun zamandır göremediği için, bayram tatilini fırsat bilip aileyi bir araya toplamış. Çarmıklılar bayramı Miami’de geçirecek, ardından alışveriş için New York’a geçeceklermiş.

Hem yemeğe hem müziğe doyun

Haliç kıyısında, Cibali’de bulunan Sultani Restaurant, mönüsü ve müzik programlarıyla İstanbulluların favori adresleri arasına girmeyi başardı. Müşterilere arya, rembetiko, rock ve sefarad’ı Güneydoğu’nun lezzetli kebapları eşliğinde dinleten mekan, "Her renkten-her zevkten şarkılar" adlı bir program daha hazırladı. Bu kış, ödüllü ses sanatçısı İlter Burak Kalay ile mekanın tanıdık simalarından Özge aynı sahneyi paylaşacak. Kalay bazen bir Frank Sinatra şarkısı, bazen Pavarotti’den bir arya, bazen de bir Münir Nurettin klasiği okurken, Özge de Sezen Aksu, Tanju Okan, Nilüfer ve Özdemir Edoğan’ın unutulmaz şarkılarıyla sahnede olacak.
Yazarın Tüm Yazıları