Baba onay verdi mi

Süreyya Yalçın-Önder Bekensir aşkı, Bodrum sahillerinde tüm hızıyla sürüyor. Süreyya Yalçın’ın babası Faruk Yalçın da geçtiğimiz hafta Bodrum’a gitti.

Divan Palmira’da yenilen öğle yemeğinde damadı ve ailesiyle tanıştı. Şimdi merak edilen konu, Bianca’nın işletmeciliğini yapan Önder Bekensir’in bu evlilikten sonra gece kulübü işine devam edip etmeyeceği. Dünyanın sayılı zenginleri arasında bulunan Faruk Yalçın damadının gece kulübü işletmecisi olmasına ne derece sıcak bakacak, bekleyip göreceğiz.

Doğum sonrası kilolar gitti

Geçtiğimiz yıl bir bebek sahibi olan Selin Toktay-Ali Rıza Özderici çifti de tatil için Bodrum’u tercih edenlerden. Gündoğan’da bulunan İstanbul Palace Otel’de kalan çift, gün boyu jet-ski yaparak denizin tadını çıkarıyor. Bu arada Selin Hanım’ın doğum sonrası aldığı kiloları verdiği de dikkatten kaçmıyor.

Dedeman’ın tatil keyfi

Murat Dedeman, şu sıralar kız arkadaşı Olga Shyrova ile birlikte Bodrum’da tatilde. Dedeman, gulet teknesinde yakın arkadaşlarını da misafir ediyor. Duyduğuma göre Murat Dedeman burada bir hafta daha kalıp Bodrum koylarını gezdikten sonra rotasını Göcek’e çevirecekmiş.

Relight Orchestra Çeşme’de çalacak

Disko müziğinin altın çağını ve 70&80’lerin funk müzik ruhunu yakalamak için house müziği elektronik soundlar ve canlı müzik enstrümanlarlarıyla bir araya getiren Relight Orchestra; cumartesi akşamı Çeşme Aya Yorgi Koyu’ndaki Shayna Beach Club’ta çalacak. Robert Eno (DJ), Alex Montana (Vokal ve perküsyonlar) ve Mark Lanzetta’dan (Vokal ve Keman) kurulu grubun büyük çıkışını "Eligibo" parçası ile yaptığını, şarkının Amerika’ya bile ulaşarak dünyaca ünlü DJ Roger Sanchez’in "Release Yourself" albümünde yerini aldığını hatırlatayım.

Atakoğlu sanattaki 25. yılını kutladı

Dünyaca ünlü besteci ve piyanist Fahir Atakoğlu, müzik hayatının 25’inci yılını, önceki gece Cemil Topuzlu Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda verdiği konserle kutladı. Atakoğlu’nu konserde annesi Perihan Atakoğlu, babası Burhan Atakoğlu ve teyzesi Müzeyyen Yücelge de yalnız bırakmadı. Fahir Atakoğlu, 25’inci sanat yılı için geçmişte bestelediği eserlerin yeni kayıtlarının yer aldığı "İz" adlı bir albüm çıkarmış, albümdeki eserleri Tarkan, Sertab Erener, Nilüfer ve Levent Yüksel gibi ünlü isimler yeni düzenlemeleriyle okumuştu. Açıkhava’daki konserde Atakoğlu’na bu isimler de birer parça ile eşlik etti. Atakoğlu, müziğin hayatındaki yerini "Müzik yapmaktan zevk alıyorum, kendimden geçiyorum" sözleriyle ifade etti. Gecede "Uzağım Olma" adlı parçayı seslendiren Nilüfer, daha sonra "Ben böyle müzisyen karşısında eğilirim" diyerek Atakoğlu’nun önünde eğildi.

Mısır tutkusu

Siren Ertan, mısır yemekten vazgeçemiyor. Çok sevdiği mısırı yaz-kış sürekli yediğini söyleyen Ertan, "Haşlanmış mısırı günün her saatinde yiyebilirim" diyor. Ertan’ın faydalı olduğu kadar kilo da aldırmayan mısıra olan tutkusu, küçük yaşlarda, İzmir’in mahalle aralarında haşlanmış mısır satan satıcılar sayesinde başlamış.

Tekneden yata

Yalıkavak’taki lüks evlerini 10 milyon dolara satılığa çıkaran Gülin-Akın Öngör çifti, yaz tatillerini Türkbükü’ndeki evlerinde geçiriyor. Önceki gün Türkbükü sahillerini küçük tekneleriyle gezintiye çıkan çift, önümüzdeki hafta da Cannes’da demirli bulunan 40 milyon dolar değerindeki yatlarına geçecekmiş. Akın Öngör, geçtiğimiz ay muhteşem yatına arkadaşlarını da alıp Hırvatistan kıyılarını gezmişti.
Yazarın Tüm Yazıları