Ayrıldılar

Batu Aksoy ve Neslişah Alkoçlar, evlilikleri daha birinci yılını doldurmadan boşanmıştı.

Haberin Devamı

Hem Aksoy hem de Alkoçlar ayrılığın ardından yeni aşklara yelken açtı. Zeynep Okul’la flört etmeye başlayan Batu Aksoy, kuzeni Alper Aksoy’un düğününde sevgilisini ailesiyle de tanıştırdı. Ancak herkesin evlenecekleri gözüyle baktığı sevgililer, kısa süre önce yollarını ayırdı...

Tatile hastalık engeli

Süreyya Yalçın ile sevgilisi Tugay Gökkaya, bitmek bilmeyen tatillerine zorunlu bir mola verdi. Sevgilisiyle önce Miami, ardından Kıbrıs, sonra Dalaman ve son olarak da Bodrum’da tatil yapan Süreyya Yalçın hastalandı. Rahatsızlığı nedeniyle tatile mecburen ara veren Yalçın, Twitter’ında isyan etti: “Bu mevsimde hasta olunur mu yaaaaa!”

Konsept mağaza

İstanbul’un moda merkezlerinden Nişantaşı’nda sıra dışı tasarımların satışa sunulduğu Container adlı yeni bir mağaza açıldı. Şakayık Sokak’ta hizmete giren mağazada yeni kuşak modacıların tasarımlarının yanı sıra ilginç ayakkabılar, çantalar, mobilyalar ve aksesuvarlar var.

Haberin Devamı

Aşk yok selam var

Pascal Nouma ile Medikim ilaç firmasının sahiplerinden Zeynep Mutlu’nun aşk yaşadığı iddiası basına yansımıştı. Ben de ikilinin Mikonos’ta birlikte tatil yaptığı yazmıştım. Haber üzerine Zeynep Mutlu, avukatı aracılığıyla bir açıklama gönderdi. Açıklamada, Mutlu’nun 24-31 Temmuz günleri arasında kızı ve bakıcısının yanı sıra yakın arkadaşlarıyla Mikonos’a gittiği, Pascal Nouma ile de tatil yapacak kadar bir samimiyeti olmadığı belirtilmiş. Nouma ile karşılaştığı zaman selamlaşıp konuştuğunu belirten Zeynep Mutlu açıklamasında ayrıca 2008’de evlenip bir yıl sonra boşandığı Serhat Soysal’dan da bahsetmiş: “Boşandığım Serhat Soysal’dan da büyük değilim!”

İz peşinde

Amerika’da kriminoloji (suç bilimi) eğitimi alan Seben Koçibey, Kanal D’nin farklı formatıyla dikkat çeken dizisi “Kanıt”ta rol almaya başlamıştı. Komiser Ayça’yı oynayan Koçibey’i geçtiğimiz gün Cihangir sokaklarında gördüm. Üç yıl boyunca Los Angeles Polis Departmanı’nda çalışan ve FBI’ın çeşitli eğitim programlarına katılan Seben Hanım, montu ve lastik çizmeleriyle dizi setinden fırlamış gibiydi...

Haberin Devamı

Sahibinden satılık

Selim Hamamcı-oğlu’nun en büyük tutkuları deniz, sürat ve yabancı güzellerdir. Brezilyalı eşi Marcella Batista’dan geçtiğimiz yaz boşanan işadamı, şimdi de Donzi 43 ZR model sürat teknesine veda etmeye hazırlanıyor. İnternetten satılık ilanı veren Hamamcıoğlu, Türkbükü koylarında kız arkadaşlarıyla gezdiği teknesi için 350 bin dolar istiyor.

Dijital dergi

Dijital dergi Evo’s Angels, yayın hayatına eğlenceli bir partiyle “merhaba” dedi. Club Vitrin’de düzenlenen partiye Evren Yaşlak ile Evrim Yaşlak ev sahipliği yaptı. Gecede eğlence, Salsa Carnaval’ın dansları ve DJ Aytaç Aygüç’ün müzikleriyle geç saatlere kadar sürdü.

Deniz üstünde iftar

Haberin Devamı

Sahnesinde Sibel Can, Ferhat Göçer, Volkan Konak, Selami Şahin ve Aşkın Nur Yengi gibi ünlü isimleri ağırlayan Nossa Costa, ramazanda fasıl gecelerine ev sahipliği yapıyor. Ataköy Marina’da hizmet veren mekânda iftar saatinde başlayan canlı fasıl, geç saatlere kadar devam ediyor.

Yazarın Tüm Yazıları