Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Koç Ağustos 2023: Aşk çanları çalıyor

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Koç Ağustos 2023: Aşk çanları çalıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2022 10:49

1 Ağustos’ta 9 derece Kova burcunda bir dolunay meydana gelecek. Bu dolunaya Boğa burcundaki Jüpiter’in sert bir açısı olacak.

Haberin Devamı

Arkadaşlarınız, dostlarınızla daha fazla bir araya gelebilir, onların hayatlarında önemli konularda etkin olabilirsiniz. Partiler, davetler, organizasyonlar sayesinde sosyalleşeceksiniz. Ama Jüpiter etkisiyle harcamalarınızı kontrol etmek zorlaşabilir, ihtiyacınız olmayan şeyleri alabilirsiniz. Maddi açıdan risk almak için uygun değil.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Koç Ağustos 2023: Aşk çanları çalıyor

16 Ağustos’ta 23 derece Aslan burcunda meydana gelecek yeniaya Boğa burcunda seyahat eden Uranüs’ün sert bir etkileşimi olacak. Aşk, özel hayat, flörtler, çocuklar, hobiler ve yaratıcılık gerektiren konulara odaklanacaksınız. Hayattan daha fazla keyif almak ve mutlu olmak için kendinize izin verebilirsiniz. Yalnızlar için aşk çanları çalarken, bazılarınız yeteneklerini parlatabilir, hobilerinize yönelebilir. Hamilelikle ilgili konular gündeme gelebilir. Yalnız Uranüs’ün sert kontağı mali konularda ve teknoloji alanında beklenmedik harcamalara işaret ediyor. Borsa gibi riskli alanlarda dikkatli olun.

Haberin Devamı

 23 Ağustos-15 Eylül arası yeni işlere girmekten kaçının.

 23 Ağustos-15 Eylül arası Merkür gerileyecek. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda yanlış anlaşılmalar olabilir, iş için kullandığınız elektronikler bozulabilir. Yeni iş projeleri için uygun değil.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Koç Ağustos 2023: Aşk çanları çalıyor


31 Ağustos’ta 7 derece Balık burcunda Satürnyen bir dolunay gerçekleşecek. Bu biraz sert bir dolunay. Satürn etkisiyle kendinize çeki düzen vermeniz, sorumluluk almanız gerekebilir, kısıtlanabilirsiniz. Ruhsal açıdan iyi hissetmeyebilirsiniz. Bu dönem yaşamın kontrolü elinizde olmayabilir ve saçma olaylarla uğraşmanız gerekebilir. Meditasyon, yoga gibi çalışmalar yapabilir, manevi tarafınızı kuvvetlendirecek konularla ilgilenebilirsiniz. Arkanızdan dönen oyunlar, düşmanlıklar sizi ruhsal açıdan yorabilir. En iyisi etliye sütlüye hiç karışmamak…

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!