Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Koç Kasım 2023: Sağlık harcamaları artabilir

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Koç Kasım 2023: Sağlık harcamaları artabilir
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2022 10:59

13 Kasım’da 20 derece Akrep burcunda Mars ve Uranüs’ün etkin olacağı bir yeniay var. Bu yeniayı Balık burcundaki Neptün de destekleyecek.

Haberin Devamı

Krizler, krediler, borçlar, nafaka, prim, burs gibi konularda sorumluluklar artarken, kolay adımlar atmak pek mümkün olmayacak. Finansal konular ciddi bir stres noktasına dönüşebilir, hatta bu konularda kavga edebilirsiniz.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Koç Kasım 2023: Sağlık harcamaları artabilir

Beklenmedik ve stres yaratabilecek harcamalar gündeme gelebilir. Sağlık harcamalarınız artabilir. Genital bölge, üreme organları ve boşaltım organlarına dikkat edin. Neptün’ün desteğiyle, sizi psikolojik olarak zorlayan bir meseleyi dönüştürebileceksiniz. Terapiler, enerji çalışmalarına katılabilirsiniz. Yaratıcı işler yapabilirsiniz.

27 Kasım dolunayında ağzınızdan çıkan sözlere dikkat edin, kırıcı olmayın.

27 Kasım’da 4 derece İkizler burcunda meydana gelecek Mars etkili bir dolunaya meydana gelecek. Bu dolunaya Balık burcundaki Satürn’ün sert bir etkileşimi olacak. Bu dönem yakınızdakilere, komşulara, kardeşlere kızabilirsiniz.

Haberin Devamı

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Koç Kasım 2023: Sağlık harcamaları artabilir

Ağzınızdan çıkan sözleri dikkatli seçin, kırıcı olmayın. İletişim ve trafik kazalarına karşı dikkatli olun. Eğitim, satış, pazarlama, reklam, halkla ilişkiler, yasal konular ve seyahatlerde stresli koşullarla, kendi görüşünü fanatik şekilde savunan inatçı insanlarla karşılaşabilirsiniz. Satürn’ün sert açısı ruhsal olarak yorgun hissettirebilir. Bu dönem diretmek yerine kabul etmek önem kazanacak. Psikolojik anlamda sizi yoran her şeyden uzak durun.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!