Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Aslan ve yükselen Aslan 2023

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Aslan ve yükselen Aslan 2023
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2022 18:59

Yeni yıla finansal açıdan sizi mutlu edecek gelişmelerle başlıyorsunuz.

Haberin Devamı

Mart’ta Satürn’ün Balık burcuna geçişiyle miras, borçlar, ödemeler ve ortaklaşa gelirlerle ilgili deneyim kazanacağınız bir sürece giriyorsunuz.

Bu yıl ilişkileri yaşama şekliniz, hayatınıza çektiğiniz insanlar ve ortaklıklarınızın yapısında da çok büyük değişimlere hazır olun. Hayatınızı değiştirecek anlaşmalar ve iş birlikleri kurulabilirsiniz. Jüpiter’in Boğa burcuna geçişiyle birçoğunuz ünlü olma, ön plana çıkma fırsatı yakalayacaksınız. Kendi işinizi kurmak, işlerinizi büyütmek için de harika bir dönem, iş hayatınızdan elde ettiğiniz gelirler de artıyor. Bazılarınız bu dönem evlenebilir de...  Yılın ikinci yarısında isteklerinizin peşinden gitmek isteyebilirsiniz ancak dikkat! Tepkilerinizi yönetemezseniz iş istifa etmeye kadar gidebilir, temkinli olun. Bakalım 2023 senesinin ayrıntılarında sizi daha neler bekliyor…

OCAK

Haberin Devamı

7 Ocak’ta Yengeç burcunda Merkür gerilemesi etkili bir dolunay yaşanacak.

Gündeminizde yalnızlık, geri planda kalmak ve sağlıkla ilgili konular var. Özellikle eklemlere, cildinize ve dişlerinize dikkat! Belki bir süredir yaşamın koşturmasından yorulmuş olabilirsiniz. İşte bu dolunay süreci kepenkleri kapatıp dinlenmek, izole olmak, yalnız kalmak için ideal olabilir.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Aslan ve yükselen Aslan 2023

Merkür geri harekette olduğu için, işyerinde bilgisayar gibi elektronik gereçler aniden bozulup sizi sinir edebilir. Bence işe dair tüm verilerinizi yedekleyin. Bu dolunaya Neptün’ün güzel bir desteği olacak. Finansal açıdan sizi mutlu edecek, içinizi rahatlatacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Psikolojik anlamda destek almak da iyi gelebilir.

Merkür geri harekette olduğu için işe dair tüm verilerinizi yedekleyin.

21 Ocak’taysa 1 derece Kova burcundaki yeniay, ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili yeni başlangıçlar işaret ediyor. Bu alanlarda sorumluluklarınız artacak. Bu yeniay ciddi ilişkiler ve ortaklıklar başlatmak açısından da oldukça destekleyici. Olası bir ilişki ve ortaklığınızla ilgili sorunlar varsa kırıp dökmeden konuşmak, çözüm için ortak kararlar almak iyi olur. Yeni iş birlikleri de başlatabilirsiniz.

ŞUBAT

Haberin Devamı

5 Şubat’ta Aslan burcunda yaşanacak dolunaya Uranüs’ün sert bir açısı olacak.

Bu dolunay burcunuzda olacağı için daha çok kendinize odaklanacaksınız. Kişisel hedef ve isteklerinize hayatınızda daha fazla yer vereceksiniz. Uranüs’ün sert etkileşiminden dolayı sabırsız olabilirsiniz. Mesleki konularda hoş olmayan sürprizler veya ani patlamalar yaşanabilir. İsyankâr davranabilirsiniz. İş yerinizdeki dijital işlerde veya eşyalarda sorunlar yaşanabilir. Önemli durumlar için yedek planlar yapın.

Bu dönem borçlarınızı yapılandırabilir, ortaklaşa işlerden gelirlerinizi arttırabilirsiniz.

20 Şubat’ta Balık burcunda oluşacak yeniay borçlar, krediler, vergiler, burslar, kaynak arayışı, ortaklaşa işlerden elde edilen gelirler ve sağlığınızı odağınıza taşınacak.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Aslan ve yükselen Aslan 2023

Bu dönem sağlık harcamalarınız artabilir, özellikle ayaklarınıza dikkat etmenizde ve bağışıklık sisteminizi güçlü tutmanızda fayda var. Kaynak arayışına odaklanabilir, kredi araştırmaları yapabilir, varsa borçlarınızı yapılandırabilirsiniz. Ortaklaşa işlerden elde ettiğiniz gelirleri arttırabilirsiniz.

Haberin Devamı

Zehirlenmelere, bağışıklık sisteminize ve özellikle ayaklarınıza dikkat edin.

27 Aralık’ta 4 derece Yengeç burcunda dolunay meydana gelecek. Dolunaya Balık burcundaki Satürn’ün destekleyici bir açısı olacak. Kendi kabuğunuza çekilmek, yalnız kalmak, biraz dinlenmek size iyi gelebilir. Ruhsal olarak bakıma ya da yapılanmaya girebilirsiniz. Terapi desteği almak iyi gelebilir.

Yurtdışı bağlantılı önemli işlerinizi rahatlıkla halledebilirsiniz. Bu dönem maddi konularda daha gizlilik içinde hareket etmek isteyebilirsiniz. İşle ilgili yatırımların peşinde koşabilirsiniz. Arkanızdan iş çeviren, konuşan birileri varsa bunları fark edebilirsiniz.

MART

7 Mart’ta 16 derece Başak burcundaki dolunaya Uranüs’ün desteği, Mars’ın da sert etkileşimi olacak.

Haberin Devamı

Bu dönem odak noktanız daha çok maddi konular ve değer duygusuyla ilgili konular olacak. Finansal anlamda bir süredir üzerinde uğraştığınız konularda somut adımlar atabilirsiniz. Uranüs’ün desteği sayesinde iş konularında yeniliklere, yeni teknolojilere, dijital iş ve projelere hazır olun. Mesleki konularda heyecan verici, maddi anlamda da olumlu gelişmeler yaşanabilir. Yalnız Mars’ın sert etkisiyle sosyal ilişkilerde, dostlarla değer duygusu ya da finansal konularla ilgili gerginlikler söz konusu olabilir. Sosyal planlardaki ani değişiklikler size para kaybettirebilir

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Aslan ve yükselen Aslan 2023
7 Mart’ta ayrıca ‘karmanın lordu’, öğretici, büyütücü, ‘sıkıştırıcı’ gezegen Satürn Balık burcunda yolculuğa başlayacak ve 25 Mayıs 2025’e kadar burada seyahat edecek. Başkalarının maddi olanakları, miras, borçlar, ödemeler, ortaklaşa gelirlerle ilgili önemli deneyimler kazanarak büyüyeceğiniz bir süreç olacak. Öncelikle borçlarla ilgili gerçekçi adımlar atmayı öğrenmelisiniz. Mirasla ilgili sıkıntılar, geçmişte gözünüzden kaçan vergi ya da borç yükü önünüze çıkabilir. Ortaklaşa işlerden gelir elde ediyorsanız, bunun paylaşımına ilişkin sorumluluklarınız artabilir. Ayrıca korkularınızla yüzleşmeye, ruhsal ve psikolojik düzeyde bir değişime, dönüşüme işaret ediyor bu süreç. Bağışıklık sisteminiz, ayaklarınız ve alerji başta sağlığınızla ilgili sorumluluk almanız belki harcama yapmanız gerekecek. Ameliyat söz konusu olabilir.

Haberin Devamı

Hızlı kararlar almanız gereken bir yeniay sizleri bekliyor.

21 Mart’ta 0 derece Koç burcunda Merküryen yeniay 9’uncu evinizde gerçekleşecek. Uzak seyahatler, uzak akrabalar, hukuk, uluslararası ilişkiler, ithalat, ihracat, satış, pazarlama, halkla ilişkiler, tanıtım gibi konular etki altında olacak. İşin içinde Merkür olduğundan bu konularda araştırma yapabilir, eğitimlere katılabilir, resmi işlerinizi halledebilirsiniz. Ayrıca işin içinde Koç olduğundan hızlı kararlar almanız gereken bir yeniay sizleri bekliyor

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Aslan ve yükselen Aslan 2023

23 Mart’ta da Plüton, Kova burcunda geçecek ve 9 Mart 2043’e kadar burada seyahat edecek. Plüton genel olarak yok eden, güç kazandıran, yeni bir sistem kuran, psikolojik üstünlük ve tatmin isteyen bir gezegendir. Plüton 7’nci evinize girecek yani ilişkileri yaşama şekliniz, hayatınıza çektiğiniz insanlar ve ortaklıkların yapısında çok büyük değişimlere hazır olun. Hayatınızı değiştirecek anlaşmalar, iş birlikleri kurulabilir bu dönemde. Yalnız karanlık ve aşırı takıntılı tiplerden uzak durun.

NİSAN

6 Nisan’da, 16 derece Terazi burcunda Jüpiter etkili bir dolunay meydana gelecek.

Bu dönem odak noktanızda yakın çevreniz, iletişim, seyahatler, fikirler, akrabalar, eğitimler, satış, pazarlama, reklam çalışmaları gibi konular olacak. Bu alanlarda fırsatlar elde edebilirsiniz ama abartılı fikirleriniz ve istekleriniz de olabilir. Fikirlerinizi paraya dönüştürebilirsiniz.

Nisan’da yurtdışı, eğitim, medya, reklam gibi konularda harika fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

20 Nisan’da 29 derece Koç burcunda Jüpiteryen bir Güneş tutulması yaşanacak; bu tutulma yurtdışı, yabancılar, eğitim, sınavlar, yayıncılık, medya, pazarlama, reklam, hukuk, ticaret ve inanç gibi konular üzerinde etkili olacak. Bu tutulma genel anlamda keyifli etkilere sahip ama dikkat edilmesi gereken bir nokta var. 29 derece bir sınır derecesidir, arada kalmakla ilgilidir. Tutulmanın temsil ettiği konularda arada kalmayı, kafanın karışmasını, zor karar vermeyi temsil eder

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Aslan ve yükselen Aslan 2023
Örneğin yurtdışında yaşama fırsatı elde edersiniz ama sizi yaşadığınız ülkeye bağlayan sebepleriniz de vardır. Ya da iki okul arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Ama elbette işin içinde Jüpiter olduğundan, bu konularda harika fırsatlar da elde edebileceksiniz. Yeter ki kararlı olun.

21 Nisan’la 15 Mayıs arası Merkür, Boğa burcunda geri harekette olacak. İş için yeni adımlar atmak ve yeni projeler için uygun bir zaman diliminde olmayabilirsiniz. Her şeyi tekrar tekrar gözden geçirmek gerekebilir. 

MAYIS

5 Mayıs’ta 14 derece Akrep burcunda Ay tutulması var. Bu tutulmaya Merkür’ün sert bir açısı, Yengeç burcundaki Mars’ın da güzel bir desteği olacak.

Aile ve gayrimenkullerle ilgili birtakım krizleri yönetmeniz; ev almak, taşınmak, tamirat, bakım gibi işlerle ilgilenmeniz gerekebilir. Gerilemekte olan Merkür’ün sert etkisiyle özellikle kariyerinizle ilgili konularda bilgi-iletişim aksamaları söz konusu olabilir.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Aslan ve yükselen Aslan 2023

İş değiştirmek veya iş kurmak açısından çok doğru bir zaman değil. Mesleki konularda dikkatli harcamalar ya da hesaplamalar yapmalısınız. Mars’ın etkisiyle bu dönem gizli destekler alabilirsiniz. Belki yalnız takılmak isteyeceksiniz ama bu dönem psikolojik olarak destek almak için uygun bir dönem olabilir.

Trafikte dikkatli olmanızda, aracınızın bakım-kontrolünü yaptırmanızda yarar var.

16 Mayıs’ta bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni Jüpiter Boğa burcuna geçecek ve 26 Mayıs 2024’e kadar burada seyahat edecek. 10’uncu evinize giriş yapan Jüpiter, kariyerinizi ilgilendiren konularda size türlü şans, destek ve olanaklar sunmaya başlayacak: İşinizle ilgili büyüme, daha kalabalık kesimler tarafından tanınma, toplumsal statünüzde yükseliş... Birçoğunuz ünlü olma, ön plana çıkma fırsatı yakalayacaksınız. Kendi işinizi kurmak, işlerinizi büyütmek için harika bir dönem. Birçok şey çok da fazla çaba sarf etmeden, kendiliğinden gelişebilir. Yaptığınız işle ilgili daha çok bilgi sahibi olacaksınız. İşle ilgili bol bol seyahat edeceksiniz; bu seyahatlerin bir kısmı yurtdışına olabilir. İş hayatınızdan elde ettiğiniz gelirler artıyor. Bazılarınız bu dönem evlenebilir de...

,

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Aslan ve yükselen Aslan 2023

19 Mayıs’ta 28 derece Boğa burcunda gerçekleşecek yeniayla iş ve mesleki konular, yeni projeler, yeni heyecanlar gündemde... Özellikle finansal açıdan sizi tatmin edecek iş fırsatları karşınıza çıkabilir. 21 Mayıs haftasında Mars’la Plüton arasında gergin bir görünüm var. Sağlıkla ilgili konularda harcamalar artabilir, sürpriz harcamalar ortaya çıkabilir. İşte çok daha hırslı, meydan okurcasına çalışmanız gerekebilir. Şartları ve koşulları idare etmekte zorlanabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle gerginlikler, mücadele gerektiren durumlar ortaya çıkabilir. Trafikte dikkatli olmanızda, aracınızın bakım-kontrolünü yaptırmanızda da yarar var.

HAZİRAN

4 Haziran’da 13 derece Yay burcunda bir dolunay var. Eğer yalnızsanız, bu dolunay hayatınıza aşk getirebilir.

Belki de biraz çapkınlık yapabilirsiniz. Yatırımlar, hobiler, finansal konular, ödemeler, krediler, borçlar, vergi ve bankacılık işlerine odaklanabilirsiniz. Yatırım planlarınız olabilir ama dikkatli olun ve her zaman işin uzmanından destek alın.

Bu yeniay zamanı sosyal hayatınız canlanacak.

18 Haziran’da 26 derece İkizler burcundaki yeniaya Balık burcundaki Neptün’ün sert bir açısı olacak. Bu yeniay zamanı yeni arkadaşları hayatınıza katabileceğiniz gibi sivil toplum örgütleriyle ilgili alanlarda yeniliklerle karşılaşabilirsiniz. Her şekilde sizi çok daha sosyal olacağınız bir yeniay süreci bekliyor.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Aslan ve yükselen Aslan 2023

Yalnız Neptün’ün etkisiyle borçlar, krediler, vergiler, ödemeler ve sağlık konularında birtakım belirsizlikler ve kafa karıştırıcı etkilerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu yüzden yatırım, kredi çekmek gibi niyetleriniz varsa araştırmalarınızı çok iyi yapın, ihtiyaçlarınızı dikkatli belirleyin. Ödemelerinizde karışıklıklar, gecikmeler olabilir. Ya da nereden geldiği belli olmayan bir vergi borcu çıkabilir karşınıza. Sağlık açısındansa özellikle zehirlenmelere ve bağışıklık sistemine dikkat edin.

TEMMUZ

3 Temmuz’da 11 derece Oğlak burcunda oluşacak Merkür etkili bir dolunay meydana gelecek.

Bu dolunaya Boğa burcunda seyahat eden Jüpiter’den güzel bir destek var. İş ve çalışma ortamınıza ilişkin konular öne çıkacak. İşinizi, çalışma ortamınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. İşte yanlış anlaşılma olabilir, kendinizi iyi ifade edemediğinizi düşünebilirsiniz. İletişim çatışmaları yaşamamaya dikkat edin. Jüpiter’in güzel desteğiyle işinizi büyütebilecek fırsatlarla karşılaşabilir, yeni müşteriler edinebilir, patronlarınızdan destekler alabilir, iş bulabilirsiniz. İşinizle ilgili eğitimlere katılabilir, mesleki seyahatlere gidebilirsiniz. Sağlık açısından dişlerinize, kemiklerinize ve eklemlerinize dikkat edin.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Aslan ve yükselen Aslan 2023

17 Temmuz’da 24 derece Yengeç burcunda bir yeniay meydana gelecek. Bu yeniaya Plüton’un sert, Balık burcundaki Neptün’ünse güzel bir açısı olacak. Biraz içe dönebilir, kafanızı dinlemek isteyebilirsiniz ama Plüton buna izin vereceğe benzemiyor. Angarya işleriniz artabilir, iş ortamında değişimler yaşanabilir.

Birlikte çalıştığınız kişilere soğuk ve katı davranmamaya özen gösterin. Bir çalışanınızı işten çıkarmanız gerekebilir. Bu dönem sağlığınıza da özen gösterin. Neptün’ün güzel desteğiyle oldukça yaratıcı çalışmalar içinde bulunabilirsiniz. Ruhsal açıdan sizi rahatlatacak konulara hayatınızda daha çok yer açabilirsiniz.

Ay ortasında Neptün’ün güzel desteğiyle oldukça yaratıcı çalışmalar içinde bulunabilirsiniz.

23 Temmuz-4 Eylül arası Venüs Aslan burcunda geri hareket edecek. Eski sevgililerinizi arayabilir, eski dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Estetik, güzellik, yatırım için uygun değil. Yeni ilişkilerde umduğunuz heyecanı ve tutkuyu yakalamak kolay olmayabilir. Bu dönemde yapacağınız diyetten de çok fazla verim alamayabilirsiniz.

AĞUSTOS

1 Ağustos’ta 9 derece Kova burcundaki dolunaya Boğa burcundaki Jüpiter’in sert bir etkileşimi olacak.

İlişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar, iş birlikleri, danışmanlıklar ve evlilik bu dolunayın ana gündemi. Bu konularda bir süredir uğraştığınız işleri tamamlayabilirsiniz. Örneğin, beklediğiniz bir imza, halletmeye çalıştığınız bir mesele varsa bu dönem sonuçlandırabilirsiniz. Jüpiter’in sert açısıyla iş konusunda zaman zaman abartılı tepkiler verebilirsiniz. Bu dönem sorunları çok fazla büyütmemeye bakın. İş konusunda önünüze bazı fırsatlar çıkabilir ama siz bunu önemsemeyebilirsiniz. Bu dönem ortaklaşa projelere girmek ekstra stres yaratabilir.

16 Ağustos civarında daha çok kendinize odaklanmak isteyebilirsiniz.

16 Ağustos’ta, 23 derece Aslan burcunda bir yeniay var. Bu yeniaya Boğa burcunda seyahat eden Uranüs’ün sert bir açısı olacak. Bedeniniz, hayattan beklentiniz, yetenekleriniz, dış görünümünüz, kişisel istekleriniz üzerinde etkili olacak. İsteklerinizin peşinden gitmek, biraz özgürce hareket etmek isteyebilirsiniz. Bu dönem daha çok kendinize odaklanmak, bakım yapmak isteyebilirsiniz. Öte yandan Uranüs etkisiyle tahammülünüz az, tepkileriniz sert ve isyankâr olabilir. Özellikle mesleki konularda… Tepkilerinizi yönetemezseniz iş istifa etmeye kadar gidebilir, dikkatli olun. Ve bu dönem elektrik yükünüz fazla olabilir, nereye dokunsanız statik elektrik çarpabilir, topraklanmayı ihmal etmeyin. İşyerinde teknolojik sorunlara hazırlıklı olun.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Aslan ve yükselen Aslan 2023
23 Ağustos-

15 Eylül arası Merkür Başak burcunda geri harekette olacak. Kaybettiğiniz bir eşyanızı bulabilirsiniz. İnternet alışverişlerinde güvenlik meselesine çok dikkat edin. Ödemelerde gecikmeler yaşanabilir. Maddi konularda anlaşmalar yapmak için uygun olmayabilir.

31 Ağustos’ta 7 derece Balık burcunda Satürnyen bir dolunay meydana gelecek. Bu, biraz sert bir dolunay çünkü Satürn’ün olduğu yerde hem her şeye bir çekidüzen vermek hem sorumluluk almak gerekir hem de bir kısıtlanma durumu vardır.
Maddi konular, krediler, burslar, miras işleri, sponsorluklar ve eşinizin/ortağınızın finansal konuları gündeminizde. Sorumluluklarınız artabilir, kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmeniz veya borçlarınızı düzene sokmak gerekebilir. Nafaka, prim, burs gibi konularda bazı gecikmeler ortaya çıkabilir.

EYLÜL

15 Eylül’de 21 derece Başak burcundaki yeniaya Neptün’ün sert bir açısı, Uranüs ve Plüton’un destekleyici bir etkisi olacak.

Bu yeniay kazançlarınızı, maddi durumunuzu ilgilendiren alanda yaşanacak. Kendinizi çalışarak ve üreterek çok daha değerli hissetmek isteyebilirsiniz. Yalnız Neptün’ün sert açısından dolayı krediler, borçlar sebebiyle kafanız karışabilir, hesap hataları yapabilir ve önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz. Ama Uranüs ve Plüton’un destekleriyle çok güzel; para kazanabileceğiniz koşullar var.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Aslan ve yükselen Aslan 2023

İş konusunda büyüme, terfi, maaş artışları, güçlü müşteriler, harika yardımcılar, iş bulma gibi destekleyici etkiler altında olacaksınız. İşte ve mesleki konularda eliniz oldukça güçlenecek.

Uranüs ve Plüton'un destekleriyle çok güzel para kazanabileceğiniz koşullar var.

29 Eylül’de 6 derece Koç burcunda bir dolunay var. Yurtdışı, medya, pazarlama, iletişim, sınavlar ve hukuksal konular gündeminizde olabilir. Verdiğiniz uğraşların sonuna gelebilirsiniz ama hızlı davranmanız gerekebilir.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Aslan ve yükselen Aslan 2023

Seyahatlere çıkabilirsiniz, reklam-pazarlama işleriniz hızlanabilir, hukuki konularda destekler alabilirsiniz. Yeni ticari bağlantılar kurabilirsiniz.

EKİM

14 Ekim’de 21 derece Terazi burcundaki Merküryen Güneş tutulmasına Oğlak burcundan Plüton’un sert bir açısı olacak.

Yeni anlaşmalar, projeler, dijital, eğitim, reklam gibi işler gündeme gelebilir. Eğitim, ticaret ve internetle ilgili meselelerde iyi düşünerek karar alın. İşin içinde Merkür olduğundan, hesapta olmayan ama size keyif verecek bir seyahat ya da projeler gündeme gelebilir. Plüton’un etkisiyle iş ortamınızda iletişim dilinize dikkat edin. Birlikte çalıştığınız kişilerle ortak bir fikirde buluşmak kolay olmayabilir. Ayrıca iş yerinizdeki elektronik aletler arızalanabilir, veriler kaybolabilir; yedeklemeyi unutmayın.

Plüton’un sert açısı nedeniyle iş ortamınızda iletişim dilinize dikkat etmelisiniz.

28 Ekim’de 5 derece Boğa burcunda Mars ve Jüpiter’in karşı karşıya olacağı bir Ay tutulması meydana gelecek. Mesleki konular ve kariyeriniz etki altında...

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Aslan ve yükselen Aslan 2023

Öte yandan bu dönem evle iş arasında sıkışabilir ve stres yapabilirsiniz. Hem iş hem de evde harcamalar artabilir, abartılı tepkiler vermeyin. Bu iki alanda öfkenizi, dürtülerinizi kontrol etmeye çalışın. Bu alanda büyük bir inatla karşılaşabilirsiniz. Maddi anlamda yatırım yapmak veya büyük riskler almak için uygun olmayabilir.

KASIM

13 Kasım’da 20 derece Akrep burcunda Mars/Uranüs’ün etkin olacağı yeniay yaşanacak.

Bu yeniaya Balık burcundaki Neptün güzel bir destek verecek. Bu yeniay ailede önemli bir krizi tetikleyebilir. Ev içi kazalara dikkat etmekte fayda var. Hem evde hem de mesleki konularda sabır sınavından geçebilirsiniz. Kendinizi beklenmedik tartışmaların ortasında bulabilirsiniz. Hatta hem ailede hem de mesleki konularda incir çekirdeğini doldurmayacak bir mesele kocaman bir yangına dönüşebilir

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Aslan ve yükselen Aslan 2023

Belki de sizden bu alanlarda birtakım tutum ve davranışlarınızı değiştirmeniz beklenebilir. Ani evden ayrılmalar, ani istifalar söz konusu olabilir. Neptün’ün güzel desteğiyle yatırımla ilgili konularda yaratıcı adımlar atabilirsiniz. Ev almak, iş kurmak gibi niyetlerle kredi araştırmaları yapabilirsiniz. Maddi konularda daha kolay kabule geçiş var, şartları zorlamadan isteklerinizi yapabileceksiniz. Belki deniz veya su kenarı bir yerlerden bir toprak, arsa, ev almak isteyebilirsiniz.

Sosyal ilişkileriniz bu dolunay zamanı gerilebilir.

27 Kasım’da 4 derece İkizler burcunda Mars etkili bir dolunay oluşacak. Bu dolunaya Balık burcundaki Satürn’ün sert açısı olacak. Sosyal ilişkileriniz bu dolunay zamanı gerilebilir, planlar son dakika ertelenebilir. Arkadaşlarınızla iş yapmak gibi planlarınız varsa bu dolunay geçene kadar ertelemenizi tavsiye ederim.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Aslan ve yükselen Aslan 2023
Çocuklarla ilişkilerde stresli süreçleri yönetmeniz gerekebilir. Satürn etkisiyle yatırımlar konusunda çok dikkatli ve gerçekçi olun. Aldığınız tüyoların doğru olup olmadığından emin olun. Maddi yükleriniz, keyfi harcamalar çok. Bir arkadaşınız için kredi çekmek veya ona borç vermek için uygun bir dönem değil.

ARALIK

12 Aralık’ta Merkür’ün Oğlak burcundaki geri hareketi başlayacak ve yıl sonuna kadar devam edecek. İş yerinde yanlış anlaşılmalar, elektronik eşyalarda bozulmalar yaşanabilir. Yeni projelere başlamak, yeni birini işe almak için uygun değil.

13 Aralık’ta 20 derece Yay burcundaki yeniaya Balık burcundaki Neptün’ün sert bir açısı olacak. Çocuklar, aşk, hayattan daha çok keyif alabileceğiniz koşullar, yaratıcılık gerektiren işler, riskli aktiviteler, hobileriniz bu yeniayın odak noktaları... Bu konularda yeni başlangıçlar yapabilir, yeni kararlar alabilirsiniz.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Aslan ve yükselen Aslan 2023

Neptün’ün sert etkisiyle borçlar, krediler, sağlık, sponsorluk gibi konularda önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz. Borsa gibi spekülatif yatırım alanlarında zemin çok kaygan olabilir, doğru adımlar atmak kolay olmayabilir. Zehirlenmelere, bağışıklık sisteminize ve özellikle ayaklarınıza dikkat!

Zehirlenmelere, bağışıklık sisteminize ve özellikle ayaklarınıza dikkat edin.

27 Aralık’ta 4 derece Yengeç burcunda dolunay meydana gelecek. Dolunaya Balık burcundaki Satürn’ün destekleyici bir açısı olacak. Kendi kabuğunuza çekilmek, yalnız kalmak, biraz dinlenmek size iyi gelebilir. Ruhsal olarak bakıma ya da yapılanmaya girebilirsiniz. Terapi desteği almak iyi gelebilir.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Aslan ve yükselen Aslan 2023

Yurtdışı bağlantılı önemli işlerinizi rahatlıkla halledebilirsiniz. Bu dönem maddi konularda daha gizlilik içinde hareket etmek isteyebilirsiniz. İşle ilgili yatırımların peşinde koşabilirsiniz. Arkanızdan iş çeviren, konuşan birileri varsa bunları fark edebilirsiniz.

DİĞER BURÇLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

BAKMADAN GEÇME!