Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Aslan Kasım 2023: Ev almak ya da iş kurmak isteyebilirsiniz

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Aslan Kasım 2023: Ev almak ya da iş kurmak isteyebilirsiniz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2022 11:55

13 Kasım’da 20 derece Akrep burcunda Mars/Uranüs’ün etkin olacağı yeniay yaşanacak.

Haberin Devamı

Bu yeniaya Balık burcundaki Neptün güzel bir destek verecek. Bu yeniay ailede önemli bir krizi tetikleyebilir. Ev içi kazalara dikkat etmekte fayda var. Hem evde hem de mesleki konularda sabır sınavından geçebilirsiniz. Kendinizi beklenmedik tartışmaların ortasında bulabilirsiniz. Hatta hem ailede hem de mesleki konularda incir çekirdeğini doldurmayacak bir mesele kocaman bir yangına dönüşebilir

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Aslan Kasım 2023: Ev almak ya da iş kurmak isteyebilirsiniz
Belki de sizden bu alanlarda birtakım tutum ve davranışlarınızı değiştirmeniz beklenebilir. Ani evden ayrılmalar, ani istifalar söz konusu olabilir. Neptün’ün güzel desteğiyle yatırımla ilgili konularda yaratıcı adımlar atabilirsiniz. Ev almak, iş kurmak gibi niyetlerle kredi araştırmaları yapabilirsiniz. Maddi konularda daha kolay kabule geçiş var, şartları zorlamadan isteklerinizi yapabileceksiniz. Belki deniz veya su kenarı bir yerlerden bir toprak, arsa, ev almak isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Sosyal ilişkileriniz bu dolunay zamanı gerilebilir.

27 Kasım’da 4 derece İkizler burcunda Mars etkili bir dolunay oluşacak. Bu dolunaya Balık burcundaki Satürn’ün sert açısı olacak. Sosyal ilişkileriniz bu dolunay zamanı gerilebilir, planlar son dakika ertelenebilir. Arkadaşlarınızla iş yapmak gibi planlarınız varsa bu dolunay geçene kadar ertelemenizi tavsiye ederim.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Aslan Kasım 2023: Ev almak ya da iş kurmak isteyebilirsiniz
Çocuklarla ilişkilerde stresli süreçleri yönetmeniz gerekebilir. Satürn etkisiyle yatırımlar konusunda çok dikkatli ve gerçekçi olun. Aldığınız tüyoların doğru olup olmadığından emin olun. Maddi yükleriniz, keyfi harcamalar çok. Bir arkadaşınız için kredi çekmek veya ona borç vermek için uygun bir dönem değil.

BAKMADAN GEÇME!