Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Aslan Şubat 2023: Sağlığınıza önem veriyorsunuz

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Aslan Şubat 2023: Sağlığınıza önem veriyorsunuz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2022 11:27

5 Şubat’ta Aslan burcunda yaşanacak dolunaya Uranüs’ün sert bir açısı olacak.

Haberin Devamı

Bu dolunay burcunuzda olacağı için daha çok kendinize odaklanacaksınız. Kişisel hedef ve isteklerinize hayatınızda daha fazla yer vereceksiniz. Uranüs’ün sert etkileşiminden dolayı sabırsız olabilirsiniz. Mesleki konularda hoş olmayan sürprizler veya ani patlamalar yaşanabilir. İsyankâr davranabilirsiniz. İş yerinizdeki dijital işlerde veya eşyalarda sorunlar yaşanabilir. Önemli durumlar için yedek planlar yapın.

Bu dönem borçlarınızı yapılandırabilir, ortaklaşa işlerden gelirlerinizi arttırabilirsiniz.


20 Şubat’ta Balık burcunda oluşacak yeniay borçlar, krediler, vergiler, burslar, kaynak arayışı, ortaklaşa işlerden elde edilen gelirler ve sağlığınızı odağınıza taşınacak.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Aslan Şubat 2023: Sağlığınıza önem veriyorsunuz

Bu dönem sağlık harcamalarınız artabilir, özellikle ayaklarınıza dikkat etmenizde ve bağışıklık sisteminizi güçlü tutmanızda fayda var. Kaynak arayışına odaklanabilir, kredi araştırmaları yapabilir, varsa borçlarınızı yapılandırabilirsiniz. Ortaklaşa işlerden elde ettiğiniz gelirleri arttırabilirsiniz.

Haberin Devamı

Zehirlenmelere, bağışıklık sisteminize ve özellikle ayaklarınıza dikkat edin.

27 Aralık’ta 4 derece Yengeç burcunda dolunay meydana gelecek. Dolunaya Balık burcundaki Satürn’ün destekleyici bir açısı olacak. Kendi kabuğunuza çekilmek, yalnız kalmak, biraz dinlenmek size iyi gelebilir. Ruhsal olarak bakıma ya da yapılanmaya girebilirsiniz. Terapi desteği almak iyi gelebilir.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Aslan Şubat 2023: Sağlığınıza önem veriyorsunuz

Yurtdışı bağlantılı önemli işlerinizi rahatlıkla halledebilirsiniz. Bu dönem maddi konularda daha gizlilik içinde hareket etmek isteyebilirsiniz. İşle ilgili yatırımların peşinde koşabilirsiniz. Arkanızdan iş çeviren, konuşan birileri varsa bunları fark edebilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!