Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Aslan Nisan 2023: Keyifli seyahatler gündeme gelebilir

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Aslan Nisan 2023: Keyifli seyahatler gündeme gelebilir
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2022 11:33

6 Nisan’da, 16 derece Terazi burcunda Jüpiter etkili bir dolunay meydana gelecek.

Haberin Devamı

Bu dönem odak noktanızda yakın çevreniz, iletişim, seyahatler, fikirler, akrabalar, eğitimler, satış, pazarlama, reklam çalışmaları gibi konular olacak. Bu alanlarda fırsatlar elde edebilirsiniz ama abartılı fikirleriniz ve istekleriniz de olabilir. Fikirlerinizi paraya dönüştürebilirsiniz.

Nisan’da yurtdışı, eğitim, medya, reklam gibi konularda harika fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

20 Nisan’da 29 derece Koç burcunda Jüpiteryen bir Güneş tutulması yaşanacak; bu tutulma yurtdışı, yabancılar, eğitim, sınavlar, yayıncılık, medya, pazarlama, reklam, hukuk, ticaret ve inanç gibi konular üzerinde etkili olacak. Bu tutulma genel anlamda keyifli etkilere sahip ama dikkat edilmesi gereken bir nokta var. 29 derece bir sınır derecesidir, arada kalmakla ilgilidir. Tutulmanın temsil ettiği konularda arada kalmayı, kafanın karışmasını, zor karar vermeyi temsil eder

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Aslan Nisan 2023: Keyifli seyahatler gündeme gelebilir
Örneğin yurtdışında yaşama fırsatı elde edersiniz ama sizi yaşadığınız ülkeye bağlayan sebepleriniz de vardır. Ya da iki okul arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Ama elbette işin içinde Jüpiter olduğundan, bu konularda harika fırsatlar da elde edebileceksiniz. Yeter ki kararlı olun.

Haberin Devamı

21 Nisan’la 15 Mayıs arası Merkür, Boğa burcunda geri harekette olacak. İş için yeni adımlar atmak ve yeni projeler için uygun bir zaman diliminde olmayabilirsiniz. Her şeyi tekrar tekrar gözden geçirmek gerekebilir. 

BAKMADAN GEÇME!