Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Aslan Aralık 2023: Hobilerinize odaklanıyorsunuz

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Aslan Aralık 2023: Hobilerinize odaklanıyorsunuz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2022 11:58

12 Aralık’ta Merkür’ün Oğlak burcundaki geri hareketi başlayacak ve yıl sonuna kadar devam edecek. İş yerinde yanlış anlaşılmalar, elektronik eşyalarda bozulmalar yaşanabilir. Yeni projelere başlamak, yeni birini işe almak için uygun değil.

Haberin Devamı

13 Aralık’ta 20 derece Yay burcundaki yeniaya Balık burcundaki Neptün’ün sert bir açısı olacak. Çocuklar, aşk, hayattan daha çok keyif alabileceğiniz koşullar, yaratıcılık gerektiren işler, riskli aktiviteler, hobileriniz bu yeniayın odak noktaları... Bu konularda yeni başlangıçlar yapabilir, yeni kararlar alabilirsiniz.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Aslan Aralık 2023: Hobilerinize odaklanıyorsunuz
Neptün’ün sert etkisiyle borçlar, krediler, sağlık, sponsorluk gibi konularda önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz. Borsa gibi spekülatif yatırım alanlarında zemin çok kaygan olabilir, doğru adımlar atmak kolay olmayabilir. Zehirlenmelere, bağışıklık sisteminize ve özellikle ayaklarınıza dikkat!

Haberin Devamı

Zehirlenmelere, bağışıklık sisteminize ve özellikle ayaklarınıza dikkat edin.

27 Aralık’ta 4 derece Yengeç burcunda dolunay meydana gelecek. Dolunaya Balık burcundaki Satürn’ün destekleyici bir açısı olacak. Kendi kabuğunuza çekilmek, yalnız kalmak, biraz dinlenmek size iyi gelebilir. Ruhsal olarak bakıma ya da yapılanmaya girebilirsiniz. Terapi desteği almak iyi gelebilir.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Aslan Aralık 2023: Hobilerinize odaklanıyorsunuz

Yurtdışı bağlantılı önemli işlerinizi rahatlıkla halledebilirsiniz. Bu dönem maddi konularda daha gizlilik içinde hareket etmek isteyebilirsiniz. İşle ilgili yatırımların peşinde koşabilirsiniz. Arkanızdan iş çeviren, konuşan birileri varsa bunları fark edebilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!