Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Aslan Temmuz 2023: İş yoğunluğunuz artıyor

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Aslan Temmuz 2023: İş yoğunluğunuz artıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2022 11:42

3 Temmuz’da 11 derece Oğlak burcunda oluşacak Merkür etkili bir dolunay meydana gelecek.

Haberin Devamı

Bu dolunaya Boğa burcunda seyahat eden Jüpiter’den güzel bir destek var. İş ve çalışma ortamınıza ilişkin konular öne çıkacak. İşinizi, çalışma ortamınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. İşte yanlış anlaşılma olabilir, kendinizi iyi ifade edemediğinizi düşünebilirsiniz. İletişim çatışmaları yaşamamaya dikkat edin. Jüpiter’in güzel desteğiyle işinizi büyütebilecek fırsatlarla karşılaşabilir, yeni müşteriler edinebilir, patronlarınızdan destekler alabilir, iş bulabilirsiniz. İşinizle ilgili eğitimlere katılabilir, mesleki seyahatlere gidebilirsiniz. Sağlık açısından dişlerinize, kemiklerinize ve eklemlerinize dikkat edin.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Aslan Temmuz 2023: İş yoğunluğunuz artıyor

17 Temmuz’da 24 derece Yengeç burcunda bir yeniay meydana gelecek. Bu yeniaya Plüton’un sert, Balık burcundaki Neptün’ünse güzel bir açısı olacak. Biraz içe dönebilir, kafanızı dinlemek isteyebilirsiniz ama Plüton buna izin vereceğe benzemiyor. Angarya işleriniz artabilir, iş ortamında değişimler yaşanabilir.
Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Aslan Temmuz 2023: İş yoğunluğunuz artıyor

Birlikte çalıştığınız kişilere soğuk ve katı davranmamaya özen gösterin. Bir çalışanınızı işten çıkarmanız gerekebilir. Bu dönem sağlığınıza da özen gösterin. Neptün’ün güzel desteğiyle oldukça yaratıcı çalışmalar içinde bulunabilirsiniz. Ruhsal açıdan sizi rahatlatacak konulara hayatınızda daha çok yer açabilirsiniz.

Haberin Devamı

Ay ortasında Neptün’ün güzel desteğiyle oldukça yaratıcı çalışmalar içinde bulunabilirsiniz.

23 Temmuz-4 Eylül arası Venüs Aslan burcunda geri hareket edecek. Eski sevgililerinizi arayabilir, eski dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Estetik, güzellik, yatırım için uygun değil. Yeni ilişkilerde umduğunuz heyecanı ve tutkuyu yakalamak kolay olmayabilir. Bu dönemde yapacağınız diyetten de çok fazla verim alamayabilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!