Aşkın fotoğrafı

Yağmur Ünal, yeni sevgilisi Benjamin Carrington ile ilk kez görüntülendi.

Haberin Devamı

Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray ile Cihan Ünal’ın kızları Yağmur Ünal’ın, Dim Sum adlı Uzakdoğu restoranının ortaklarından Benjamin Carrington ile flört/images/100/0x0/55ea92eef018fbb8f888de2d etmeye başladığını ilk kez bu köşede okumuştunuz.

Berk Çiller ve Kerim Yardımcı’yla evliliğin eşiğinden dönen, daha sonra Yavuz Donatlı ve ardından da Cem Serter’le flört eden Ünal, aradığı mutluluğu sonunda ‘yabancı sevgili’de buldu.

Aşk yaşadıklarını sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflarla ilan eden Yağmur Ünal ve Benjamin Carrington, ilk kez önceki gün Kanyon’da görüntülendi.

El ele objektife yansıyan ikili, mutfak alışverişi yapıp evlerinin yolunu tuttu.

Serinin ilk konseri

İstanbul Doors Group bünyesinde hizmet veren The Marmara Taksim’in teras katındaki Raika, “Chivas Jazz Knights” adlı yeni bir müzik etkinliği serisine ev sahipliği yapıyor. Bir ay boyunca her hafta farklı müzisyenlerin performans sergileyeceği Raika’da bu gece düzenlenecek ilk konserde Birsen Tezer sahneye çıkacak.

Haberin Devamı

Alışveriş ve lezzet günleri

Keyifli bir alışveriş ortamı yaratmak için yola çıkan Selin Habbab Özkaynak ve İpek Dedeman, “Eat, Share & Shop” adlı bir etkinliğe imza atıyor. Bugün ve yarın Gayrettepe’deki Dedeman İstanbul’da düzenlenecek etkinlikten elde edilecek gelir, Aile İçi Şiddete Son! kampanyasına aktarılacak. 27 markanın katılacağı etkinlikte özel lezzetler beğeniye sunulacak, ayrıca profesyonel makyaj ve koku styling stantları açılacak.

Gazetecilere hâl hatır sordu

Belma Simavi, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Yıllardır değişmeyen kızıl saçları ve imajıyla objektiflere poz veren Simavi, muhabirlere hâl hatır sormayı da ihmal etmedi.

Sabaha kadar dans

Kerevitaş’ın patronu Osman Merzeci ile flört eden Melis Murathanoğlu’nun formunu korumak için boru dansı yaptığını daha önce yazmıştım. Dans hevesiyle kurslara da giden Murathan-oğlu, bu gece Akaretler’deki W Lounge’da düzenlenecek “Friday Party Night” adlı etkinliğe ev sahipliği yapacak. Saat 23.00’te başlayacak ve sabaha kadar sürecek olan partide Murathanoğlu bütün hünerlerini sergileyecek.

Haberin Devamı

Hamilelik yakıştı

Ayça Dinçkök’ün Deniz Somersan’la Beyoğlu’nda öpüşürken çekilmiş fotoğrafları ilk kez Kelebek’te yayınlanmıştı.

Akkök Holding’in ortaklarından Ömer Dinçkök’ün kızı Ayça Dinçkök, Deniz Somersan’la yeni bir aşka yelken açmıştı. Can Sandıkçıoğlu’ndan Kaplan ve Mercan adlarında iki çocuğu olan Ayça Dinçkök’ün Somersan’dan da bir erkek bebek beklediğini daha önce yazmıştım. Yeniden evlenmeyi düşünmediğini söyleyen 7 aylık hamile Ayça Hanım, geçtiğimiz hafta İpek Erçil ile Kerem Ertan’ın Çırağan Sarayı’ndaki düğününde görüntülendi. Dinçkök iyice büyüyen karnıyla dikkat çekti.

Yazarın Tüm Yazıları