Aşk tatili

23 yıl evli kaldığı Aslı Soyak’tan boşanan Erkut Soyak’ın Ayşe San’la aşk yaşadığını, birlikte çekilmiş fotoğrafları eşliğinde ilk kez bu köşede okumuştunuz.

Haberin Devamı

İlişkilerini göz önünde yaşamak istemeyen ve gazetecilerden köşe bucak kaçan sevgililer, bu kuralı yaz tatilinde bozdu. Tekneyle mavi tura çıkan sevgililer, Göcek’te başladıkları tatillerine Bodrum’da devam etti, ardından Marmaris’e geçti. Muhabir arkadaşım İbrahim Şahin de San ve Soyak’ı Marmaris koylarında görüntüledi.

İtalya’da mavi tur

Enci Teker, geçtiğimiz hafta kardeşleri Evren Teker ve Esli Teker ile Çeşme’deki Love You Otel’in içinde dünyaca ünlü moda ve eğlence kanalı Fashion TV’nin gece kulübünü açmıştı. Süreyya Yalçın’ın da podyuma çıkarak mankenlik yaptığı bir defileyle açılış yapan Enci Hanım, yorgunluk atmak için eşi Alinur Velidedeoğlu’yla tatile çıktı. İtalya’ya giden ve tekneyle mavi tura çıkan çift, fotoğraflarını Instagram’da paylaştı.

Haberin Devamı

Aşkın da şortun da yaşı olamaz

Milliyet yazarı Meral Tamer’e şortla ilgili yazısı nedeniyle sosyal medyada tepki yağdı. İş ve sanat dünyasından birçok ünlü isim de şortlu fotoğraflarını #Dirensort hashtag’iyle Twitter, Facebook ve Instagram’da paylaştı. Tamer’e tepkiler sürerken, Ender Mermerci de şortuyla ortaya çıktı. Mermerci, önceki gün Hollandalı sevgilisi Herman Von Alkamade ile görüntülendi. Nişantaşı’ndaki Bresserie’de baş başa yemek yiyen sevgililerin ikisi de şort giymişti. İlerleyen yaşına rağmen düzgün fiziğiyle dikkat çeken Ender Hanım, şort giymenin ve aşkın yaşının olmadığını gösterir gibiydi...

Damaklarda Mey

Bodrum-Türk-bükü’nün ilk balıkçılarından Mey Restoran, Bitez Aktur içinde, daha önce Arşipel’in olduğu yerde hizmet vermeye başladı. Ufuk Gökgöz, Celal Altınel’le birlikte açtığı restoranda güçlerini birleştirdiklerini söylerken, “İlk kez uyguladığımız set mönüyle kaliteyi ucuza almak mümkün” dedi. İçki hariç 75 TL’lik mönüde 11 çeşit meze, 3 ara sıcak ve balık verdiklerini belirten Celal Altınel ise “Biz yalnız lezzetlerimizle değil, fiyatlarımızla da herkes mutlu olsun istiyoruz” diye konuştu.

Mykonos’lu DJ’ler İstanbul’da

Emirgan’daki La Boom, Yunan Adası Mykonos’un çılgın eğlencelerini İstanbul’a taşıyor. Yarın saat 18.00’de başlayacak “Mykonos to İstanbul” adlı eğlenceye ev sahipliği yapacak olan La Boom’da DJ Ejoop ve DJ Free Spirit performans sergileyecek

Yazarın Tüm Yazıları