Anlaşmalarda problemler çıkabilir

Bazı kişiler, anlaşmaların sorunlu bölgelerine ve olası problemlere (açıkça ortada olmasına rağmen) dikkat çekilmesinden hoşlanmayabilir.

Haberin Devamı

Dolayısıyla bu sorunların ortaya dökülmesi tartışma nedeni olabilir veya gerilim yaratabilir. Dikkatli olun.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgiyle kalın...

Koç
Yaklaşımlarınıza itiraz edenler olursa, haklı olma ihtimallerini dikkate alın. Eğitim ve iletişim başlıklarında incelenebilecek her konu, amaçlarınıza ulaşmanıza yardım edebilir. Hiç kimsenin sizi engellemesine izin vermeyin.

Boğa
Bazı konularda harekete geçmek istemeyebilirsiniz. Ancak diğer tarafın da siz kımıldamadan hareket etmeye niyeti olmayabilir. Sözlerinizi eylemlerinizle desteklemeniz gerekebilir. Çabalarınız karşılıksız kalmayacak!

İkizler
Bazı planlarınızı sonuçlandırmak istiyorsunuz. Ancak daha fazla bilgiye ihtiyacınız olabilir. Ani tepkilerinizin çevrenizdeki bir kişiye yardımı olabilir. Hareketlerinize farklı kanallardan karşılık gelebilir.

Haberin Devamı

Yengeç
Geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerle bir araya gelebilir ve yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. İçgüdüleriniz ve keskin hafızanız doğru yönde ilerlemenize yardım edecek. Bugün aşk hayatınız ön planda.

Aslan
Seçme şansınız yoksa, diğer alternatifler oluşana kadar beklemeniz gerekebilir. Çevrenizde size baskı uygulayan kişiler olabilir. Ne istediğinizi ya da ihtiyaçlarınızı açıkça dile getirmelisiniz.

Başak
Enerjinizi verimli konularda kullanmalısınız. İş hayatınızda veya özel yaşamınızda kalbinizin sesini dinlemelisiniz. Bir adım öne çıkıp harekete geçebilirsiniz. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.

Terazi
Anlaşmaların veya maddi oluşumların gözden geçirilmesi gerekiyor. Gerekli düzenlemeleri yapmalısınız. Sahip olduğunuz şeyleri korumalı, ailenizi veya duygusal sağlığınızı ilgilendiren konulara önem vermelisiniz.

Akrep
Belli fikirlerinizi sakince dile getirmeniz gerekiyor, zira karşı taraf istediğiniz cevapları vermeyebilir. Bir süredir sizi tatmin etmeyen ilişkiler sıkıntı sebebi olabilir. Hayatınızı renklendirmeli, yeteneklerinizi geliştirmelisiniz.

Yay
Bazı kişiler hareketleriyle kendi kendilerini sabote edebilirler. Sosyal aktivitelere katılma, iletişim ağınızı güçlendirme şansını doğru değerlendirin. Sorumluluklarınız amaçlarınızı gerçekleştirmenizi engelliyor olabilir.

Haberin Devamı

Oğlak
Bazı planlarınız beklediğiniz gibi fayda sağlamayabilir. Yakında bu durum sona erecektir, meraklanmayın. Kontrolü ele almalısınız. Mevcut durumunuzu korumanın yolunu bulmanız gerekiyor. Ufukta aşk var.

Kova
Bazen zorlayarak istediğinizi elde edemeyebilirsiniz, beklemek daha iyi sonuç verebilir. Fazla konuşmak yerine uygulamaya geçmenizde fayda var. Doğru zaman ve yer tahlili yaparak gerekenleri yapmalısınız.

Balık
Bugünlerde, zararlı planların içine çekilmeye başladığınızı fark ederek geri vitese geçiş yapabilirsiniz. Yaratıcı kişilerden öğreneceğiniz şeyler olabilir. Geçmişte birlikte çalıştığınız kişiler gündeme gelebilir.

 

Yazarın Tüm Yazıları