Zaman kaybetmek istemiyorum! Sinastri Haritalar ve ilişkiler üzerindeki etkisi nedir?

Günaydın yıldız savaşçıları;

Haberin Devamı

Bazı zamanlar çok gelen sorularınıza karşılık onları da cevaplamak adına yazılar hazırlama kararı aldım. Son dönemlerde en büyük problemimiz olan ilişkiler konusunu gündeme aldım.

Doğum haritanıza göre karşınızdaki partneri anlamak mümkün olabilir.

Doğum haritamızda görünmeyen özellikler hayatımızda da ortaya çıkmaz. Bireysel haritaları inceleyerek kişinin haritasının ne kadar evlilik vaat ettiğini; ilişkide olduğu kişinin, doğum haritasındaki eşin özelliklerini taşıyıp taşımadığını ve evlilikte ya da ilişkilerde ne gibi deneyimlerle karşılaşabileceğini öngörebiliriz. Bu bilgileri geçmiş yüzyıllar önce elde edilmiş kadim bilgilerden alarak günümüze uyarlayabiliyoruz.

Bireyler arasındaki ilişkileri incelerken, bu bireylerin doğum haritalarının karşılaştırılmasına ihtiyaç vardır. Haritaların karşılaştırılmasına “sinastri” adı verilir. Basitçe, iki kişinin haritasını göz önüne alarak, birbirlerinin kişiliklerini ve yaşam tarzlarını nasıl etkilediklerine yönelik bilgi verir.

Haberin Devamı

Doğum haritası biliyorsunuz ki; doğum tarihi, doğum saati ve doğum yeri ile ortaya çıkar. Bunlar yoksa bu karşılaştırmayı yapmak pek mümkün değildir.

Astroloji sizlere; İlişkilerinde mutluluk yaratan veya gerginliğe sebep olan durumlar hakkında ya da birlikteyken yarattıkları enerjinin niteliğine ilişkin belki de başka hiçbir yöntemin veremeyeceği kadar detaylı bilgiye sahip olma şansı sunabiliyor.

İş birlikleri, iş ilişkileri, ortaklıklar, iki arkadaş, ebeveyn çocuk ilişkisi sinastri danışmanlıklarından istifade edebilir.

Artık zaman kaybetmek istemiyoruz!

Sinastri haritaları; her iki haritanın üst üste konmasıyla bir kişinin doğum haritasındaki dizilmiş gezegenlerin, diğer kişinin doğum haritasında hangi evlere ve hangi gezegenlerin üzerine denk düştüğünü ve ikinci haritanın gezegenleriyle kurduğu açısal ilişkileri saptayan bir çalışma prensibine göre çalışır.

Haritaları iç içe (veya üst üste) koyarak incelediğimizde bireyler arasında nasıl bir kimyanın mevcut olduğuna bakıyoruz.Bu yolla, iki kişinin arasındaki etkileşimin spesifik özelliklerini, aralarındaki karşılıklı çekimin doğasını görmüş oluruz. Bir haritanın, diğerini nasıl etkilediğine bakıyor oluruz.

Kompozit (Bileşik) Haritalar

Haberin Devamı

Kompozit iki farklı şeyin bir araya gelip bütünleşerek üçüncü bir şey oluşturmalarını ifade eder. İki kişiyi bir arada ifade eden bu üçüncü şey, bu iki kişinin aralarındaki “ilişki”nin varlığıdır.

İki farklı doğum haritasının birbirleriyle ilişkilenmesi sonucunda, iki ayrı bireyin doğum haritalarından türetilen üçüncü bir harita doğar. İşte bu üçüncü harita, ilişkinin haritası olarak tanımlayabileceğimiz kompozit ya da bileşik haritadır.

İki ayrı bireyin doğum haritalarındaki gezegenlerin ve diğer referans noktalarının         (Yükselen, Tepe Noktası, Şans Noktası vb) orta noktalarından türetilerek oluşturulan kompozit harita, bireyler arasındaki ilişkiyi tanımlayabilmek için bize önemli bilgiler verir.

Haberin Devamı

İlişkinin temel dinamiklerini ve baskın özelliklerini, ilişki içerisindeki kişilerin karşılaşabileceği problemleri oldukça net bir şekilde gösterir. Bunlar deneysel çalışmalardır. Kesinlik içermez ama istatistiksel veriler üzerinden yoruma açıktır.

Geçinmeye gönlü olan her zaman geçinir. Buna sadece bir farkındalık katmak ve ilişkide karşı taraftan ne öğrenmeniz gerektiğini iyi anlamınıza yardımcı olur.

İnsanın mutluluğunun iki inşası vardır. Eşi ve işidir. Neden her ikiside en iyi olmasın. Neden kısacık ömrümüzde mutlu olmak bu kadar zor olsun. Neden ait olmadığımız bir yerde acı çekelim. Neden korkularımızın esiri olalım.

Aşk; ben kimim sorusunun cevabını bulduğunuz kişiye doğru çekilmenizdir. Kendi eksikliğinizi gördüğünüz yere çekilirsiniz. Âşık olmak sizde bulunmayanı daha da vermek demek değildir. Almak ve öğrenmek demektir. Aşık olmak eksikliğinizi bulmaktır. Kendi eksikliğinizi görmektir. İnsan eksikliği karşındakiyle tamamlar.

 

Haberin Devamı

Çetin Altan ne güzel demiş; aşk biriyle beraberken zamanın nasıl geçtiğini unutmaktır…

Astroloji ise istatiksel bir radar …

 

Günün Notu:

Gökyüzünde önümüzdeki 10 gün Mars-Neptün karesi aktifleşmeye başladı.Bu durum motivasyon kaybettirici olabilir.Hayal kırıklığından korkup geri adım atmak istenilebilir.Bu bir illüzyondur. Hedeflerinize ısrarla ilerlemeye devam edin.

 

Mutlu günler dilerim….

 

 

 

 

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları