Kurtlar Vadisi Pusu 269.Bölüm Fragmanı izle | Polat Zeynep'e rest çekiyor!

1dk okuma

Kurtlar Vadisi Pusu 269.Bölüm Fragmanında neler olacak? Ekranların reyting rekoru kıran dizisi yarın akşam 269.Yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Kurtlar Vadisi Pusu 269.Bölüm fragmanı izle.

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu 269.Bölüm fragmanı izle. Ekranların sevilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 269.Yeni bölümüyle yarın akşam Kanal D ekranlarında olacak. Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümünde neler olacak? Polat'la Zeynep arasındaki gerginlik sona erecek mi?

Başrollerini Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, defne samyeli ve Ertan Saban'ın paylaştığı Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümü ile 29 Ekim 2015 saat 20.00'de Kanal D'de.

KURTLAR VADİSİ PUSU 269.BÖLÜM FRAGMANI

 

KURTLAR VADİSİ PUSU DİZİSİNE USTA OYUNCU KATILDI

Sevilen diziye sürpriz oyuncular katılmaya devam ediyor. Son olarak Ertan Saban ve Defne Samyeli'nin ardından bu kez de sevilen oyuncu Ayla Algan katıldı.

29 Ekim 1937, İstanbul doğumlu olan Türk Tiyatro Sanatçısı,sinema oyuncusu, şarkıcı,müzik ve tiyatro sanatlarını içiçe yaşayan bir sanatçı olan Ayla Algan son olarak O Hayat Benim dizisinde rol alıyordu.


Haberin Devamı

KURTLAR VADİSİ PUSU 268. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümünde,Polat Alemdar'ın Safiye ve Elif'i ziyareti, Erhan'dan gelen önemli haber üzerine kesiliyor. Hastanede ele geçirilen hard diskten çıkan bilgilerdeki şifreyi çözen Polat, Gölge'nin izini buluyor.

Polat Alemdar'ın yeni düşmanı Gölge ise, Ortadoğu'da kurmayı planladığı yeni devlete destek verecek Türkiye'den işbirlikçiler arıyor. Karanlık planların bir parçası olmayı kabul eden Zeynep ise kendine geçmişini hatırlatan sürpriz biriyle karşılaşıyor.


KURTLAR VADİSİ PUSU 268.BÖLÜM FRAGMANI