GeriAlışveriş Yılbaşı gecesinde Max Factor ile göz kamaştırın!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Yılbaşı gecesinde Max Factor ile göz kamaştırın!

Yılbaşı gecesinde Max Factor ile göz kamaştırın!

Makyaj Artisti Rıfat Yüzüak’ın önerilerine kulak verin.

Yılbaşı gecesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da tüm kadınların kendini en göz alıcı ve en güzel hissetmek istediği özel günler arasında yer alıyor. Max Factor hem yılbaşı gecesi makyajınız için, hem de makyaj tutkunu sevdikleriniz için birçok alternatifle karşınıza çıkıyor. Yılbaşı gecesinde büyüleyici bir görüntü yaratmak için makyajın rolü büyük. Max Factor Makyaj Artisti Rıfat Yüzüak’ın önerileriyle siz de göz kamaştırıcı görünebilirsiniz.

Yılbaşı gecesinde Max Factor ile göz kamaştırın

Max Factor Makyaj Artisti Rıfat Yüzüak, “Yılbaşında genelde herkes özenli ve ekstra şık olmak ister. Bu nedenle böyle bir gecede doğal olma fikrini bir tarafa bırakıp full ışık saçabilirsiniz. Kıpkırmızı bir ruj ya da daha koyu tonlarda bordolar, yılbaşı gecesinin en çok tercih edilen makyaj tarzlarından biri… Koyu renkli rujları bomboş bir cilt ve çok doğal bir göz makyajı ile kombinlemek ya da tam tersi gözlerde de eyeliner ve ışıltılı farlar kullanmak arasındaki karar tamamen o geceyi yaşayacak kişinin ne istediğine bağlı… Ama tabii ki hem kıyafet, hem aksesuar, saç, makyaj derken yılbaşı ağacına dönmemek için ölçülü davranmakta fayda var” diyor.

Yılbaşı gecesinde Max Factor ile göz kamaştırın

Yılbaşı gecesi makyajı için Max Factor’ün kırmızı ve bordo renkli ruj ve parlatıcıları, çarpıcı bakışlar için yoğun etkili maskara ve metalik etkili krem farları ideal tercihler arasında yer alıyor. Sınırlı sayıdaki Max Factor Star Wars koleksiyonu da ışıltılı ürünleriyle yılbaşında kadınların gözdesi olacak nitelikte. Siz de Max Factor ürünleriyle yılbaşı makyajınızı tamamlayın ve tüm gözleri üzerinize toplayın.

False