GeriAlışveriş Yıkanabilir bebek bezlerine dönüş yaşanıyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Yıkanabilir bebek bezlerine dönüş yaşanıyor

Yıkanabilir bebek bezlerine dönüş yaşanıyor

BabyNEO, kullandığı hammaddeler ile bebek sağlığını koruyor.

Türkiye’de organik ürünleri ve yıkanabilir bebek bezi üretimiyle bir ilke imza atan BabyNEO, aynı zamanda Türkiye’de tek üretici konumunda. Denizli’deki fabrikada aylık 120 bin adet yıkanabilir bebek bezi üretimi gerçekleştiren marka, “yüzde 100 yerli” olarak da fark yaratıyor.

2008 yılında Türkiye’de çalışmalarına başlayan ve bugüne gelen BabyNEO, yüzde 100 yerli sermayeli ve Denizli’de üretim yapan bir marka. Ürün gamında yıkanabilen bebek bezinin yanı sıra, alıştırma külotları, mama ve salya önlüğü, altaçma pedi, omuz bezi, değişik tipte havlular, emizrme minderi, organik bebek battaniyesi, uyku tulumu, bebek bezi mayosu ve yıkanabilir kadın pedleri de yer alıyor.

Hem kullanışlı hem ekonomik hem de doğal

Bebek ve kadın sağlığını koruyan doğal ürünleriyle öne çıkan BabyNEO, kullandığı hammaddeler ile anne-bebek sağlığını koruyor. Ürünlerinin tamamı organik pamuk ve bambudan imal eden marka, aylık üretim kapasitesini genişletmeyi hedefliyor.

BabyNEO, kullan-at bebek bezlerine kıyasla sağlıklı ve ekonomik yapısı ile dikkat çekiyor. BabyNEO ürünleri, doğal anti-alerjik ve anti-bakteriyel bambu kumaş ya da tamamen organik pamuktan üretildiği için pişik ve alerji oluşumunu engelliyor. BabyNEO, ürünleri organik oluşunun yanı sıra geri dönüşüm özelliği ile çevreyi de koruyor.

False