GeriAlışveriş Yeni Body Butter Duo
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Yeni Body Butter Duo

Yeni Body Butter Duo

Vücudunuzun her noktası için 2 aşamalı bakım.

The Body Shop tarafından piyasaya çıkarılan Body Butter, güzellik tutkunlarının en çok sevdikleri ürünlerden biri. Body Butter Duo birbirinden farklı ve çekici 4 kokuya sahip. Canlandırıcı Floral Açai, rahatlatıcı Vanilla, ferahlatıcı Macadamia, ve eğlenceli Sweet Pea’den dilediğinizi seçebilirsiniz.

Tüm Dünyada Her 3 Saniyede Bir, Bir Body Butter Satıldığını Biliyor muydunuz?

Bugün, The Body Shop, bir kutunun içinde vücudunuzun farklı bölgelerine çift etkili nemlendirme uygulayan ve uluslararası pazarda tarzında ilk olma özelliğine sahip ilk vücut bakım kremi olan yeni Body Butter Duo’yu sizler için üretmiştir.

Özellikle dirsek ve diz gibi vücudumuzun yağ dokusunun ince olduğu bölgelerin daha fazla neme ihtiyacı olduğu ve nemsiz kaldığı zaman cildin kuru ve cansız gözüktüğünü düşünülerek oluşturulmuş yeni Body Butter Duo, cildinizin canlılığını ve yumuşaklığını korumak için ideal bir üründür. Yapılan araştırmalarda, kadınların 72%’sinin de vücutlarındaki bazı bölgelerin aşırı kuruması yüzünden farklı bölgeler için farklı ürünler kullandıklarını belirtmişlerdir.

Body Butter Duo, tüm bu faktörleri göz önünde bulundurarak oluşturulmuş, hayatınızı kolaylaştıracak bir kutunun içinde iki farklı içerikle oluşturulmuş, aynı esansa sahip tek cilt bakım ürünüdür.

Dirsek, diz ve bacak bölgeleri için yoğun nemlendirici bölmesini, cildinizin geri kalanı için ise normal nemlendirici bölmesini kullanarak vücudunuzun 24 saat nemlendirilmesine yardımcı olabilirsiniz.

Floral Açai Body Butter Duo

Çiçeksi vücut hissi için Floral Açai özlü Butter Duo’yu deneyin. Açai meyvesi özüyle Adil Ticaret Örgütünün doğal içerikleriyle üretilmiştir.

Vanilla Body Butter Duo

Rahatlatıcı ve koruyucu his sağlayan vanilya özü, cildinizi mutlu etmek için muhteşem bir tercih. Vanilyanın güzel kokusu içerisinde vücudunuzu nemlendirmenin faydalarını görüceksiniz.

Macadamia Body Butter Duo

Tatlı esanslardan hoşlanıyorsanız, vücudunuzu esansıyla sarıcak Macadamia’yı kesinlikle beğeniceksiniz. Macadamia ağacı, Avustralya’nın yerel bir fındık ağacı olup, özü cilt tarafından çabukça emilebilen bir formüle sahiptir. Şimdi Macadamia fındık yağı vücudunuzun her noktasına bakım yapmak için sizleri bekliyor.

Sweet Pea

Tatlı ve kendine has bir çiçek özü bulunan Sweet Pea, kendini çiçeksi özlerle şımartmak isteyen ciltler için muhteşem bir ürün.

www.shaya.com.tr

False