GeriAlışveriş Yeni Annelerin Hayatı Artık Daha Kolay
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Yeni Annelerin Hayatı Artık Daha Kolay

Yeni Annelerin Hayatı Artık Daha Kolay

Yeni anneler ve anne adayları için: Magicform!

“Her kadın kendi masalının prensesidir” mottosu ile şıklığın ve sağlığın önemini bilen kadınlar ve genç kızlar için tasarlanan MAGICFORM, Boyner ve Debenams, Nişantaşı, Kanyon AVM ve 200’ü aşkın noktada, yeni annelerin ve anne adaylarının hayatlarını kolaylaştırmak ve sağlıklarını korumak için tüm detayları düşünmeye devam ediyor.

Markanın Baş Tasarımcısı Gamze Civelekoğlu’nun yeni anneler ve anne adayları için tasarladığı 2011 Yaz koleksiyonunda yer alan hamile sutyenleri, yüksek belli külotlar, emzirme sutyenleri, emzirme pedleri ve gecelikleri, hayat kalitelerinden ödün vermeden hem sağlıklı hem de şık olmalarını sağlıyor.

Koton ağırlıklı olarak pembe, beyaz ve siyah renklerde üretilen, gümüş iyonların sağladığı anti-bakteriyel özelliğe sahip MAGICFORM emzirme sutyenleri, yeni annelerin ve bebeklerinin sağlıklarını ve rahatlıklarını korumaları için tasarlandı.

Yeni Annelerin Hayatı Artık Daha Kolay

Çok Sayıda Çeşit ve Renk Seçenekleri

Pembe, nil yeşili ve krem renkler ile hayat bulan emzirme gecelikleri ve pijamaları, üzerinde bolero görünümü veren ve geceliğe dikili parçası ile yeni annelerin saten kurdelesini çektiği anda bebeğini kucağından bırakmasına gerek kalmadan tek eliyle açabilme rahatlığına sahip.

6’lı paketler halinde bulunan göğüs pedleri ise , MAGICFORM müşterileri tarafından “hayat kurtarıcı” olarak ifade ediliyor. Sütün akmadan ve yeni anneleri de rahatsız etmeden sutyenin içerisinde kalmasını sağlayan ürün, kolay kullanılabilir olma özelliğini taşıyor.

magicformshop.com

False