GeriAlışveriş “Vavana” ile evinizin çekiciliğini artırın
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

“Vavana” ile evinizin çekiciliğini artırın

“Vavana” ile evinizin çekiciliğini artırın

Evinize ruhunuzdan bir parça katın...

Şıklığıyla dekoratif bir çizgi yaratan Vavana ile evinizin kokusu sizi anlatıyor. Egzotik kokuları, dekoratif mumlar, çubuklu aromatik kokular ve oda spreyleriyle taşıyan Vavana, doğadan gelen kaynakları işleyerek yaşam alanlarınızda kalıcı etkiliyor.

Vavana, doğal yağların iyileştirici ve rahatlatıcı yönlerini kaybetmeden evinizin çekiciliğini artırıyor. Gelişmiş koku sistemleriyle binlerce metrekare alana yayılabilen kokular üreten Cekk, doğal yağlarla harmanlanmış aromalarla özel tasarlanmış koku çeşitlerini Vavana markası ile tüketicilerinin beğenisine sunuyor.

İyileştirici ve doğal yağ

Sadece yaydığı hoş kokusuyla değil, özel tasarımlarıyla da her dekorasyon zevkine hitap eden Vavana'nın en önemli özelliği tüm çeşitlerinin doğal yağlar içermesi ve bu doğal yağların iyileştirici ve rahatlatıcı yönlerini kaybetmeden yaşam alanlarını güzelleştirmesi. Kozmetik ve Hava Aromatize sektöründe kalıcılığı, etkisi ve şık duruşuyla öne çıkan koku uzmanı Cekk’nın, Vavana ürünlerinde kimyasal koruyucular kullanılmıyor.

Tüm Mudo mağazalarında...

Seçkin Mudo Concept Mağazaları´nın yanı sıra online satış mağazalarında tüketicileriyle buluşan Vavana Reed Diffuser'ın (çubuklu kokular) 100 ml ve 250 ml'lik seçenekleri bulunuyor. 100 ml'lik şişlerde satışa sunulan çubuklu kokuların etkinliği 30 metrekare alanda 3 ay, 250 ml'lik şişelerde sunulan ürünlerin ise 80 metrekare alanda 12 aya kadar sürüyor. Koku yoğunluğu ve süresi ise şişelerin içerisine konulan, özel bambu çubuk sayısının eksiltilip, arttırılmasıyla ayarlanabiliyor. Kokunun kalıcılığını artırmak için çubukları haftada bir çevirmeniz yeterli oluyor.

www.vavana.com

www.mudo.com.tr

False