GeriAlışveriş Tchibo'dan mis gibi evler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Tchibo'dan mis gibi evler

Tchibo'dan mis gibi evler

Tchibo, geniş ürün yelpazesiyle temizliği kolaylaştırıyor.

Tchibo, 16 Ocak’ta başlayacak yeni teması “Temizlik Uzmanları” ile mis gibi evler vadediyor. Temada sunduğu çalışkan ev yardımcılarıyla tüm evin temizliğine hakim olmayı hedefleyen Tchibo; mikrofiber temizlik ürünlerinden güçlü ve hijyenik buharlı temizleyicilere uzanan geniş ürün yelpazesiyle temizliği kolaylaştırıyor.

Tchibo, yeni temasında sunduğu akıllı yardımcılarla tüm Tchibo severlerin evlerinde tertemiz bir alan yaratmalarını kolaylaştırıyor. Temizlik uzmanları temasının favori ürünlerinden olan elektrik süpürgesi, çekim gücü, sessizliği, motor ve hijyen filtresiyle olduğu kadar çevre dostu ve enerji tasarruflu olmasıyla da dikkat çekiyor. Yaklaşık altı metrelik kablo uzunluğu ile hareket kolaylığı sağlayan Tchibo elektrik süpürgesi küçük ve geniş yüzeylerdeki farklı kullanım ihtiyaçlarına uygun aparatlara da sahip. Pratik, şık ve kullanışlı olduğu kadar çevre dostu ürünlerin de yer aldığı “Temizlik Uzmanları” teması 16 Aralık Çarşamba günü tüm Tchibo mağazalarında, Tchibo.com.tr’de ve 444 2 826 numaralı telefonla sipariş hattında satışa sunuluyor.

Tchibo’nun temizlik uzmanlarıyla tozlar buhar oluyor!
Kimyasal madde kullanmadan fayanstan, pencereye, koltuktan, arabaya kadar pek çok farklı yüzeyde hijyen sağlayan buharlı temizleyici ise evi temizlerken, çevreyi kirletmenin önüne geçiyor. Buharlı temizleyici farklı yüzeylere rahat ulaşma olanağı sağlamak amacıyla pek çok aparatla zenginleştirilmiş durumda. Tchibo temizlik uzmanları temasında yer alan kampanyalı ürünlerden bir tane alana ikincisi yarı fiyatına.

Tchibo’nun “Temizlik Uzmanları” temasında yer alan bazı ürünler

Mikrofiber cam sileceği: 2 parçadan oluşuyor; temizleme bezi ve su çekme lastiği, tek olarak veya birlikte kullanılabiliyor. Standart teleskop sapları ve vida dişli süpürge saplarına uygun. Çekme lastiğinin genişliği yaklaşık 30 cm. Kılıf %71 polyester, %24 poliamit, %5 poliakrilik. Kılıf beyaz-mavi renkte

Teleskopik mikrofiber toz fırçası: Toz alıcı çıkartılabilir mikrofiber. Teleskop sapı metalden ve asma delikli. Toz alıcı %100 polyester (mikrofiber). Yedek toz alıcı dahil. Beyaz-mavi renkte.

Buharlı temizleyici: Neredeyse tüm yüzeyler için uygun. Elektrik gücü maksimum 900 Watt. Buhar basıncı 3 bar. Çevre dostu, kimyasal maddesiz temizlik sağlıyor. Fayans, cam, koltuk, araba jantı gibi birçok ürünün temizliği için aksesuarlara sahip. Yaklaşık G 41 x Y 22 x D 13 cm. Ağırlığı yaklaşık 1,6 kg. Sarı-siyah renkte.   

False