GeriAlışveriş Tchibo’dan yüksek teknoloji çözümler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Tchibo’dan yüksek teknoloji çözümler

Tchibo’dan yüksek teknoloji çözümler

Teknoloji tutkunları bu temayı sevecek!

Tchibo’nun 15 Ağustos’ta başlayacak “Teknoloji ve Yaşam” teması, müzik ve teknoloji tutkunlarına pratik çözümler sunuyor. Tchibo’ya özel hazırlanan ürünler arasında DJ kulaklığı, Plug&Play özelliğine sahip MP3 çalarlar ve kablo düzenleyicisi gibi pratik çözümler sunan ürünler bulunuyor.

Tchibo’nun kaliteyle konforu birleştiren “Teknoloji ve Yaşam” temasında yer alan kablo düzenleyicilerden ortopedik sandalyeye, müzik sistemlerinden mobil cihaz aksesuarlarına kadar birçok farklı ürün 15 Ağustos’ta satışa çıkıyor.

Müzik tutkunu Tchibo severler için Sony tarafından sadece Tchibo’ya özel üretilen sınırlı sayıdaki DJ kulaklığı, kolay taşıma imkanı sağlayan ince tasarımı ve katlanabilir kulak kepçeleri sayesinde yolculukta veya evde yüksek ses kalitesi sunuyor.

Temada yer alan MP3 çalarlarda bulunan Plug&Play özelliğiyle her bilgisayardan program yüklemeden müzik aktarımı yapılabiliyor. Gittiği her yerde müzik dinlemeyi sevenlerin en çok karşılaştıkları sorunlardan biri olan kablo karmaşıklığına son veren kulaklık kablosu düzenleyicisi de temada yer alan ürünler arasında. 

Teknolojiyle iç içe olanların çalışma ortamlarına özel çözümlerin sunulduğu temada, hem konfor hem de şıklık ön planda. Beş farklı renk seçeneği bulunan ortopedik sandalye ve notebooklar için ideal kullanım zemini oluşturan altlık, çalışma konforunu artırırken mobil cihazını masaüstü bilgisayar rahatlığında kullanmak isteyenler için tasarlanan akıllı telefon ve tablet standı 70o veya 120o açılara ayarlanarak kullanım için ideal bakış açısını oluşturuyor.

15’li kablo klipsiyle teknoloji ürünlerinin genel sorunu olan kablo dağınıklığına da çözüm sunulan temada, düzenleme ünitelerine ihtiyacı olanlar için dolaplar da bulunuyor.

www.tchibo.com.tr

False