GeriAlışveriş Suavinex: Bebeğinizin ağız ve diş sağlığını koruyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Suavinex: Bebeğinizin ağız ve diş sağlığını koruyor

Suavinex: Bebeğinizin ağız ve diş sağlığını koruyor

Hem anneler hem de bebekler çok mutlu!

Türkiye distribütörlüğünü ARS Bebek Kozmetik’in üstlendiği dünyaca ünlü bebek markası Suavinex, sağlıklı ve konforlu olduğu kadar tasarımıyla da dikkat çeken ürünler geliştiriyor. Pediatrik diş hekimleri tarafından da onaylı olan bu ürünler, bebeklerin ağız ve diş sağlığını koruyor.

Bebek ve anne kozmetik ürünlerinin dünyada tercih edilen markası Suavinex, ARS Bebek Kozmetik tarafından Türkiye’ye getiriliyor. Çocukların sağlıklı ve mutlu büyümesi için çalışan Suavinex; camdan daha hafif ama ısıya dayanıklı Polyamide (poliamid) kullanarak tasarlanan fonksiyonel, sağlıklı ve konforlu bebek ürünleri sunuyor. İspanya merkezli firma ergonomik tasarımlı, renkli, eğlenceli beslenme gereçleri ve aksesuarlardan oluşan koleksiyonları, yüksek kalitedeki ürünleriyle bebeği için en iyisini isteyen anneleri mutlu ediyor.

Pediatrik diş hekimleri tarafından da onaylanan Suavinex koleksiyonları, Avrupa çocuk bakım ürünleri standartlarına uygun olarak üretiliyor. Suavinex ürünlerinin kalitesini, güvenliğini ve ergonomik tasarımını, yaptığı kontroller sonucunda kaliteli ve güvenli ürünler olarak onaylayan Spanish Society of Pediatric Dentistry, tasarım ve üretim aşamalarında da destek veriyor.

Suavinex; biberonlar, emzikler, biberon emzikleri, emzik zincir ve klipsleri, dişlik ve çıngıraklar, beslenme aksesuarları, beslenme sistemleri ile sterilizasyon ve temizlik ürünleri, hijyen ve bakım ürünleri sunan geniş ürün yelpazesiyle annelerin ve bebeklerinin hayatını kolaylaştırıyor.

Suavinex, yüksek teknolojik materyalden üretilen, altın rengi kaplaması ile kusursuz tasarım ve muhteşem görünüm sergileyen Haute Couture ürünler de içeriyor. Marka diğer yandan da büyükannelerimizin geçmişteki deneyimlerinden esinlenerek nostaljik tasarımlar da yapıyor. Yenilikçi anlayışla geliştirdiği ürünlerin fonksiyonel, sağlıklı ve konforlu olmasına özen gösteren, Suavinex, tasarımı da ihmal etmiyor. Suavinex özgün tasarımlı ürünleriyle kendisi ve bebeği için şıklıktan vazgeçmeyen annelere hitap ediyor. Suavinex koleksiyonları ve bebeğin kıyafeti ile şık kombinasyonlar oluşturmak da mümkün. Bebekleri konusunda son derece hassas olan anneler, Suavinex ürünleri ile hem bebeklerinin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor hem de tarzını yansıtıyor.

False