GeriAlışveriş Starbucks’ta yeniden yeni yıl heyecanı!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Starbucks’ta yeniden yeni yıl heyecanı!

Starbucks’ta yeniden yeni yıl heyecanı!

Sevdiklerinizin kahve keyfine renk katın.

Starbucks’ın gelenekselleşen yeni yıl lezzetlerinin keyfini çıkarırken, yılbaşına özel ürünleri ile de sevdiklerinize yeni yıl hediyelerin alın.

Sadece yeni yıl döneminde sınırlı süre sunulan, kahve severlerin tüm yıl boyunca bekledikleri Toffee Nut Latte; koyu kıvamlı espresso bazına eklenen karamelize fındık şurubu, sıcak süt ve üste eklenen kremadan oluşuyor. Bu özel lezzet, karemelize fındık parçaları ile servis ediliyor. Mocha Praline ise espresso, süt kreması ve mocha sosu ile çikolata severlerin soğuk kış günlerinde tercihi olacak.

Starbucks misafirlerinin yeni yıl dönemini iple çekmelerine neden olan Christmas Blend ise Latin Amerika kahvelerinin canlılığını, Asya/Pasifik kahvelerinin yumuşaklığını ve nadir bulunan, yıllandırılmış Endonezya kahve çekirdeklerinin baharatlı tatlarını içeren çok özel bir harman. Sadece yılbaşı dönemlerinde kahve tutkunlarıyla buluşan Christmas Blend, Starbucks’ın kahve bilgisi ve tutkusunu, farklı çekirdekleri harmanlamadaki ustalığını gözler önüne seriyor.

Sevdikleriniz için hediye alternatifleri

Starbucks kahve keyfini evde de yaşamayı sevenler için yılbaşı temalı kahve kupaları ve termoslar harika birer yılbaşı hediyesi olacak.

Starbucks lezzetlerinin keyfini yıl boyunca sevdiklerine yaşatmak isteyenler için en iyi alternatif ise; Starbucks Card. Yılbaşı dönemine özel hazırlanan zarfı ile hediye edebileceğiniz Starbucks Card’ı kullanarak ziyaretlerinde yıldız kazanmaya da başlayabilecek kart sahipleri kartları ile ilgili tüm bilgiye www.kahvekarttr.com adresinden ulaşabilecekler.

www.starbucks.com.tr

False