GeriEtkinlikler Sonisphere Festivali Coşturacak
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Sonisphere Festivali Coşturacak

Sonisphere Festivali Coşturacak

Efsanevi grup Iron Maiden sahne alıyor.

19 Haziran 2011 tarihinde İstanbul Küçükçiftlik Park’ta yer alacak olan Sonisphere Festivali, müthiş bir kadroyla geliyor. Purple Concerts organizasyonuyla 2. Yılına hazırlanan festivalin bu yılın büyük headliner’ı, yaşayan en büyük efsane gruplarından IRON MAIDEN!

Nu metal’in öncüleri, Grammy ödüllü Slipknot, Sonisphere Türkiye ile ülkemizde ilk kez konser verecek. Corey Taylor’un tertemiz vokalleri ve saldırganlıklarını belirten derinlemesine şarkı sözleri ile öfkeli nü metal müzik yapan Slipknot, perküsyonist Shawn Crahan’ın düşüncesiyle yalnızca bir müzik grubu değil, bir kültürü de temsil ediyordu. Sonisphere Türkiye, basçıları Paul Gray’in zamansız ölümünün ardından ilk defa sahne alacakları 5 konserden biri olacak; ve izleyenlere çok güçlü duygular ile sınırsız enerji patlaması yaşatacak bir Slipknot konseri olacak.

Sonisphere Festivali Coşturacak

Teatral rock’ın efsanevi babası Alice Cooper da Sonisphere Türkiye’de olacak. Heavy Metal müziğe yön veren Alice Cooper için hala, ‘korkunç betimlemeleri rock’n roll tarihine getiren ve bu müzik türünü ilginç gösterileri ve kostümleriyle tamamen değiştiren müzisyen’ tanımlaması yapılmakta. “Schools Out”, “Poison” ve “Hey Stoopid” gibi hitlerle bilinen Alice Cooper’ın tiyatral sahne şovları ile izleyenlerin nefesi kesilecek.

Biletleri Biletix’ten veya 0216 556 98 00 numaralı telefondan temin edebilirsiniz.

False